zoals het moet zijn, perfect dus.

geleverd zoals vermeld, goed verpakt en werkt naar behoren!!

Excellent expérience

Cela peux vraiment soulager la vie dans la rue plus besoin de sortir son iPhone devant toute la foule

Snelle vriendelijke levering ook op zaterdag

Coolblue is the best!

Super snelle service, super vriendelijk personeel, super scherpe prijs!

Zeer goede en vlugge levering , en prima prijs / kwaliteit

Dit was de 1ste keer dat ik bij coolblue bestelde , en ik ben er echt zeer tevreden van . Er zullen zeker nog bestellingen volgen . Vanaf nu ben en blijf ik klant .

Top service, tijdige leveringen, zeer goede afhandeling van retours

Ik bestel nergens anders meer, gezien de overall ervaring die ik heb met Coolblue. Ook superhandig voor de mix van zakelijke en privé bestellingen.

perfecte aankoop van een voedseldroger, aan een mooie prijs.

was al een tijdje aan het rondkijken , voor een voedseldroger en bij Coolblue de perfecte match gevonden, goed toestel voor een goede prijs.

Snelle levering aan interessante prijs.

's Avonds besteld en 's anderendaags in de ochtend al geleverd. Levering gemakkelijk te volgen via "track&trace". Interessante prijs.

Uitzonderlijke snelle levering

Tegen de vooravond besteld en reeds om 8u de volgende dag geleverd. Fantastischs service en communicatie.

Eenvoudige bestelmethode. 's Avonds besteld, de volgende dag geleverd. Goede verpakking : de originele doos van het toestel in een andere, perfect passende doos met de duidelijke vermelding dat het toestel breekbaar is en een pijl om de bovenkant van de doos aan te duiden.

Geweldig!

Zelfs op zondagavond een mail gestuurd en eventjes later had ik al antwoord. Ze hebben mij perfect geholpen.

Ik had wasmachine en droogkast besteld is netjes allemaal geleverd ook al wonen we op een appartement en het moest in een hele kleine plaats geleverd worden. Echt perfect geleverd en aangesloten. Heel netjes gedaan! Top service! En super vriendelijk!

Prima ervaring

Goede service, snelle levering. Soms iets duurder dan concurrentie...

Presque parfait !

A part le jour de livraison de retard à cause de Bpost, tout est parfait avec Coolblue

Vriendelijke en goede service.

Vriendelijke en goede service.

Commander online pour Take Away. 3 minutes d’attente. Produit

Plus que satisfait !

Commande livré comme prévue,le suivis ce fait étape par étape .Très satisfaite de coolblue que je recommande vivement.

Super,bedankt

Niks op aan te merken,geleverd zoals alles geleverd zou moeten

Best of the best

Excellent site, bien détaillé Après la sélection d’un produit, possibilité de choisir les parfaits accessoires pour votre produit Malgré l’heure tardive de ma commande, ma commande a bien été livrée le lendemain…que du BONHEUR

De reden om bij coolblue te bestellen is dat je echt van hun woord zijn.

De bestelling komt op tijd aan en als er problemen zijn is er nog de garantie waar ze ook stipt in zijn. Ik heb met coolblue nog zelden problemen gehad en als er toch is niet perfect liep hebben ze geholpen om het op te lossen. Ik kan dan niet van alle internetbedrijven zeggen.

Tevreden

Vlotte & correcte levering.

De bestelling was vlot en correct geleverd.

Snel Geleverd op de afgesproken dag

Snel en efficiënt!! Aan te bevelen.

Snel en efficiënt!! Aan te bevelen!!!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Knap, goede kwaliteit en verzending.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen