Snelle levering goede prijs

Tevreden

Makkelijk gebruik en snelle levering

Laatst heb ik gewoon een simpele laadkabel besteld bij Coolblue. Het was in een paar klikken betaald en de dag erna stond het pakketje al voor de deur. Zeker een aanrader

Satisfait dans tous les cas!

Livraison rapide rapport qualité prix excellent! Coli en bon état aucun dégât matériel satisfait jusqu’au bout!

Impressive service

Delivered in less than 24h (all others would deliver the same product within 2-5 days), reliable tracking service including alerts, product delivered in the right sized box (at least not oversized) and well protected. Price was also the lowest I found.

Altijd problemen

Steeds problemen, en bij de oplossing nog eens problemen. Ik heb voor 1 bestselling 4 sorry vouchers gekregen en om ze te gebruiken nog eens problemen. Ik word er echt wanhopig van.

Geweldig snelle service en topkwaliteit!

Elke keer wanneer ik bestel bij coolblue is het heel snel bij mij afgeleverd en de leverancier is altijd super aardig, de producten zijn ook altijd van topkwaliteit!

Snelle service en product voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen

Prima product en service

Zeer tevreden en zeker terug bestellende klant

Zeer gemakkelijke en vlotte bestelling kunnen doen. Aanbod en uitleg van de produkten waren voor mij voldoende om een keuze te kunnen maken. Levering was ook volgens de afgesproken tijd. Dus een zeer tevreden klant, die zeker opnieuw een bestelling zal doen.

Rapide

Livraison très rapide et prix ok

Gewoon perfect!

Alles verloopt gewoon zoals het moet... dus perfecte ervaring, elke keer opnieuw

réparation

J'ai rapporté un objet en panne sous garantie

de oplader die ik kocht is kapot

de gsm oplader die ik kocht werkt niet

Tout OK

Commande rapide, delais de livraison respectés, colis arrivé en bon état. Riena à reprocher à ce stade.

Livraison rapide mais colis vide

Je reçois mon colis le dimanche 6 juin comme prévu tout impeccable jusqu’à ce que je me rende compte que le colis contenait bien les emballages des l’articles commandé mais vide J’ai recommandé un article pas trop cher pour voir si l’arnaque persiste avant de signaler

• Nous recommanderiez-vous? Non

Nooit meer

Beloofde levertermijn niet nagekomen. Oplossingsgerichtheid, nul. Uiteindelijk zelf moet rijden naar filiaal te Gent(!). Nooit meer

Als ik iets nodig dan bestel ik steeds bij Coolblue

Parfait

Commande réservée le soir et récupérer le lendemain matin.

Snel en perfect in orde

Heel goed netjes en snel

Vlotte behandeling !

Mijn eerste aankoop bij Coolblue, zeker niet de laatste !

Snelle en correcte levering.

Dit item werd zelfs op zondag afgeleverd. Snelle en correct.

Zeer tevreden met de service

Zeer snelle levering op zondag

Zaterdag besteld, zondag al geleverd.

Handig

Net wat ik nodig had

levering op zondag

levering op zondag

Alles prima verlopen

Zeer snelle levering, alles tip top in orde

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen