Schitterende service, zoals beloofd!

Eerste contact na bestelling via mail: onmiddellijk antwoord op gestelde vraag. Prima systeem van verwittiging van moment van levering. Bij levering: heel vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar: ik zal nog bestellen via Coolblue, zeker weten.

Uitstekend om iets te kopen!!

Ik omschrijf mijn ervaring, als heel goed. Ik ben heel tevreden over de verpakking, het product, de levering en de exacte lever tijd wat ik had ingesteld. Een echte aanrader om op coolblue te bestellen.

schrikwekkend voor zo een bedrijf

Als ik een artikel bestel dat beschreven staat als ezviv cw3 pro en een andere camera ontvang waar een zelf geprinte pro opgekleeft word , vind ik dat grootschalig ****** .Ik heb een foto van de juiste camera in de retour verpakking gestoken ,er is veel verschil in beide cameras de pro heeft 4mp en de geleverde 2mp ,zonder de andere veschillen !

vlotte servic

product vlot geleverd zoals gevraagd

très blufflé par la rapidité de livraison !

Commandé la veille à 17 h, le colis était disponible dès le lendemain ! jamais vu une chose pareille !

Tevreden en snelle levering

supervlotte bestelling en afhandeling

Ik bestelde een gsm-hoesje en kon het na een kwartiertje al afhalen in de winkel in Gent

geweldig

had nooit verwacht dat ik mijn bestelling al zou gehad hebben op woensdag toen ik dinsdag mijn nieuwe dolce gusto besteld en hij werkt zoals het moet en super te vreden van de snelle levering aan huis

Duidelijke site, vlotte levering

Ook deze keer alweer super tevreden van de service van Coolblue. Vandaag besteld en morgen geleverd, ongelofelijk snel, sneller dan de plaatselijke handelaar in de straat.

Super rapide!

Excellente!

Altijd vriendelijk.

Altijd vriendelijk. Bij elke aankoop ook advies over het product. Veel hulp om het ideale product te vinden. Echte kennis over wat ze aanbieden en verkopen

Topservice

Alle gevraagde , niet beschikbare items. voorradig op moment van mijn bestelling waren zoals beloofd de dag nadien beschikbaar in de shop. Vriendelijk onthaald en goed verder geholpen . Geen excuses om volgende keer niet terug te bestellen bij jullie.

Makkelijk en snel geleverd

Op de website gekeken naar verschillende modellen vergelijken besteld En geleverd

aan te bevelen aan iedereen

alles oké

premiere commande et entiere satsfaction.

experience tres positive.

Rapide et efficace !

Livraison rapide et article correspondant parfaitement à la description

Top levering

Snelle info, service en levering

QUALITE PONCTUALITE PRIX

la commade est simpliste la livraison est à temps le produit est conforme bravo

Facile, rapide, bon rapport qualité prix

Une navigation facile sur le site, la facilité de payement et surtout une très grande rapidité dans ma livraison !!!

Rapidité et efficacité

Nous venons de commander un barbecue plancha électrique.Avant ça un jacuzzi et un purificateur d’air professionnel.

Vlotte bestelling online, correcte ophaling winkel, installatie OK!

Goede keuze HP printer 2700 voor een matige prijs. Kwaliteit afdrukken is behoorlijk goed.

Goed afgehandeld mét wat vervelende addertjes onder het gras.

Stipt en correct.

Vlotte service

très bonne expérience. je referai des achats chez vous

Un des mes colis avait été perdu par Bpots, mais il à très vite été remplacé par COOLBLUE. Un Grand merci.

Pakje nog steeds niet geleverd na 5 dagen ?

Ik heb 5dagen geleden een pakje besteld , tot vandaag nog steeds niets toe gekomen en ben hier niet van op de hoogte gebracht.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen