je ne sais pas

Les livreurs n'ont aucunes délicatesses avec les objets qui livrent. Ma machine a été déposé sans précaution à 2 reprises, à la sortie du camion et dans mon hall d'entrée. J'espère que je n'ai pas de coup, en plus je ne sais pas l'installer tout de suite !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Niet tevreden .

Veel te lichte stofzuiger ben echt niet tevreden .

Achat Tab S7+

tablette commander le mercredi a 23h enlevé au magasin a Zaventem le vendredi à 9h du mat, le vendeur Alexandre très sympa à pris le temps de bien m'expliquer les fonctionnalité ainsi nous a aider a choisir les bonnes accessoires adéquat. Merci

HDD commandé

delai respecté et service impeccable

Goede service en afhaling in de winkel

Gemakkelijk bestellen via de website. Keuze thuislevering of afhaling in de winkel. Wij verkozen afhaling louiza brussel ,, vriendelijke ontvangst in eigen taal Nederlands nadien afhaalpost ontvangst enkel Franstalig, maar de verkoper riep snel een Nederlandstalige collega ter hulp.dat maakte het super! Bedankt Coolblue.

op tijd geleverd tot 2 de verdiep en zeer vriendelijk

Ik bestel nog bij jullie snel ,goed en tot 2 de verdiep geleverd

C’était super!

Rapidité: commandé vendredi soir, reçu samedi matin

Votre site Internet est très clair dans les explications des produits.

Conforme et rapide

Commande faite en soirée Livrée le lendemain dans les heures prévues Produit parfaitement conforme à la commande Bravo

Pour une première fois, parfait!

Plusieurs sites me proposaient l'article choisi.j'ai tenté le coup avec coolblue.essai gagnant.commande vers 19.30, livré en le lendemain 15.30.on ne sait pas faire mieux.

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en promoties, vlotte verzending en professionele afhandeling.

Snel, vriendelijk en heel behulpzaam!

Aangename ontvangst in de nieuwe winkel in Hasselt.

fijne aankoop

goede verloop

Vlotte communicatie met Nick

Ik kon zelf geen nieuw account aanmaken en Nick heeft mijn bestelling vlotjes in orde gebracht.

Super vriendelijke en zorgzame levering!

Ik bestelde 3 bbq te leveren op 3 verschillende adressen. Zeer goede service. De kamado bbq is een revelatie, dat is pas bbq-en!

Heel tevreden

Bestelling werd de volgende dag al geleverd . Heel tevreden er over Blender direct gebruikt en hij werkt prima . Lijkt op de vorige blender van Philips al is deze wel krachtiger. Glazen kan kan voor sommige mensen wat zwaar wegen maar ik heb daar geen probleem mee.

heel goed

het aankoop werd binnen de 24 uur geleverd en was volledig in orde

top efficacité !

Un très beau choix de produits avec de très bons prix. Un logistique au top: commandé à 19h et livré le lendemain à 13h !

Duidelijke webshop en correcte leveringen

Al jaren bestel ik producten bij Coolblue en er zijn nog nooit problemen of vergissingen geweest. Kortom: zeer vlotte en aangename service.

Première expérience

Sans problè.e. Conforme à mes atentes. Vite livré. Que demander de plus.

Fijn!

Vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen geleverd door een heel vriendelijke, correcte jonge man. Bravo!

Een supergoede ervaring

Snelle en correcte afhandeling. Alles duidelijk en overzichtelijk.

Très content, prix raisonnables et livraison rapide

Très bien

Seul bémol: le non respect de la livraison le lendemain

Lorsque la commande a été validée, j'ai reçu une notification pour me disant que la livraison serait réalisée le surlendemain, si non j'aurais mis 5 étoiles

Super service

Snel en efficiënt geleverd, goede prijszetting en breed aanbod

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen