Snelle, goede service

Snelle, goede service...

Alhoewel wij het product 's avonds hadden besteld stonden 's anderendaags al twee toffe heren met hun blauwe vrachtwagen al aan de deur om onze airco te leveren. Dat is pas écht snel. Het zware ding werd netjes én met de grootste zorg tot aan onze garagepoort afgeleverd. Klasse!

Meer dan uitstekend !

Ik heb het pakketje zeer snel aangekregen buiten dat het wel 1 dag later is maar dat was de moeite waard nu kan ik weer gamen ! Mvg Brancko Mella

Consistente service, beste website

Gewoon de beste website om produkten te bekijken. Consistente service: je weet dat wat je bestelt, correct geleverd zal worden.

Alles top

Vlug besteld, vlug ontvangen

vlot en makkelijk

Snelle levering , Grote keuze , makkelijk en vlot alles afhandelen

Lean en green!

Snelle levering met de fiets aan huis geleverd! Dank Coolblue!

5 star customer experience

Coolblue maakt het verschil door zijn service, beschikbaarheid, uitleg op website, maar vooral door de kleine details zoals een handgeschreven kaartje

Parfait

Robot parfait Commande simple Envoie rapide

Perfect, snel, uitstekende service

Gedetailleerde site, duidelijk, zaterdag avond besteld, zondag al geleverd, eenvoudiger kan het niet zijn.

Efiicace

Facilité de commande, délais respectés, fiabilité.

Stipt op tijd. Top.

Top.

Livraison exacte et rapidité

J'ai vu votre publicité et c'est alors que j'ai commandé je suis très satisfaite du service et la rapidité .

gewoon super

coolblue is een aanrader voor iedereen niet duur snelle levering en de artikellen beantwoorden jou wensen .

Livraison rapide

Commandé la veille au soir et reçu le lendemain. Pas d'avis sur l'utilisation car pas encore essayé.

Coolblue geeft steeds snelle en goede service

Coolblue geeft steeds snelle en goede service

Ruim aanbod goede productkennis

Bij Coolblue vindt je altijd wat je zoekt

heel goed

Heel tevreden met mijn bestelling. Door de drukte bij de pakketdienst kreeg ik een mail en de volgende dag werd alles zorgvuldig geleverd

Réservation en ligne

J’ai fait une réservation le soir et le lendemain matin j’étais retirer l’article. Très facile et tout étais bien organisé. Les vendeurs très agréables.

Weer nog niet

Absoluut niet tevreden , Coolblue treft geen schuld maar wel de samenwerking met Bpost!! Besteld op 25/05 , track & trace leveren op 26, op 26 wijziging naar 27/05, vandaag 28/05 geen track & trace geen pakje zal dus voor 31/05 zijn misschien !! had beter naar Krefel gereden !! Hans

Livraison dans les délais et service impeccable

Procédure de commande aisée, livraison dans les délais et service impeccable jusqu'à la réception de la facture

Snelle en correcte service!

Bestellen online ging foutloos, en lag meteen klaar in de winkel. Medewerkers waren zeer behulpzaam.

Top service en hele nette bezorgers!

Ik had een set van een wasmachine en een droger besteld bij Coolblue. Nu wist ik dat er een paar goede merken zijn in dit segment, ik werd geattendeerd en via mijn ingevulde wensen ook naar een aanbeveling gestuurd op de coolblue website. Ik heb de wasmachine en de droger geleverd gekregen en ben zelf handig genoeg om die aan te sluiten. Van het merk Haier had ik nog nooit gehoord en heb dus beide apparaten van dit merk aangekocht. Ik moet zeggen dat ik er nu twee dagen mee aan de gang ben, wassen en drogen, en ben uitermate verrast! Ik ben een alleen staande man, die altijd de was gedaan kreeg. Dus dit is voor mij een hele nieuwe ervaring! en moet zeggen dat met ik met deze set..eenvoudig en goed direct zonder heel veel lezen aan de slag kon. Resultaat is geweldig...wat een fijne machines, in gebruik en bediening eenvoud, zeer stil! hele mooie vormgeving en erg zuinig in gebruik! kortom TOP!! bedankt CoolBlue!

Vlotte service zoals steeds

Wasdroger ‘s avonds stuk, nieuwe besteld en de volgende dag om 10 uur stond hij al te blinken. Ook netjes geïnformeerd over de levering zoals beloofd. Ik ben een zeer tevreden klant!

Super service met de glimlach

Heel vriendelijke bezorgers! En super tevreden van de wasmachine!

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen