Ultra efficace

Large choix de matériels vidéo. Service et suivi de colis très efficace et sérieux.

Helemaal perfect

Perfect!

Wat ik nodig heb, snel geleverd en in perfecte staat!

Hadden online een aankoop gedaan voor een koelkast, op de reclame vertelde ze dat deze tot de 2 de verdieping gebracht werd. Helaas was dit niet zo. We hadden hiervoor een mail gestuurd dat we die reclame niet gepast vonden en kregen hierop een reactie, dat het hun spijtte en dat we een reinigingsset opgestuurd gingen krijgen. Deze hebben we zeker gebruikt en waren al bij al toch tevreden over de service.

Snel

Steeds snelle levering. Zeker niet de goedkoopste maar wel altijd zeker dat bestelling er de volgende dag ligt.

Top levering, super vriendelijk en snel!

Top levering, super vriendelijk en snel!

Je suis comme Sœur Anne, .......

Je ne suis pas satisfait de ma commande qui n'a pas été encore livrée, cela fait 2 jours que sur le site de Bpost on me signale que je serai livré dans la journée et que l'envoi a été trié le 24/05 et le 25/05 et comme "Sœur Anne", j'attends et ne vois rien venir. Ce n'est peut-être pas de votre faute, mais en attendant je n'ai toujours pas reçu ma commande. Il faudrait peut-être voir avec Bpost. 1ier achat chez Cool Blue , mauvaise expérience ......

• Nous recommanderiez-vous? Non

Changement de transporteur

Le service d'expédition de Coolblue est parfait. Toujours dans les délais. Par contre, ce n'est pas le transporteur habituel (PostNl au lieu de Bpost) et rien n'est mentionné lors de la commande. Il faut attendre d'avoir passé la commande pour le savoir.

Alles in orde!

Ik ga er nog bestellen

Rapide & prix imbattables.

J'ai pu acquérir un écran de très bonne facture à moindre coûts dans des délais très courts, aussi tôt commandé, aussi tôt reçu !

Brosse à dent électrique

Commandée le samedi soir , arrivée le lundi. Parfait.

Super Cool

Snelle en goede service, zelfs levering per fiets, super eco!

zeer vlotte levering na online bestelling

Besteld op zaterdagavond en zondagvoormiddag al geleverd. Top service

Goede service!

Volgende dag al geleverd! Heel blij mee!

Zeer snelle levering

Ok

Snel

Perfecte levering

teleurstellend

Coolblue heeft 80procent goede beoordelingen van 5 sterren. Dat zijn de mensen die thuis iets ontvangen hebben en het gebruiken. Het is pas als je echt coolblue nodig hebt, zoals een omruiling of een defect dat je merkt dat ze de winst boven de klant kiezen. Kijk heel goed naar de omruilingsvoorwaarden. Je mag praktisch het toestel niet gebruiken om het te kunnen omruilen tegen dezelfde prijs. een krasje, verpakking die ontbreekt... zelfs als je er niet kan aan doen. Zo hebben wij 33euro betaald om het toestel eens te mogen gebruiken (donderdag gekregen, zaterdag teruggebracht). Dus laat je niet vangen aan de woorden 'gratis omruiling'. Ze zijn bedrieglijk. Geen coolblue meer voor mij. Was de eerste en de laatste keer. ps. Nu weet ik waar de cool in coolblue voor staat.

Vlotte ervaring

Geen gedoe. Alles vlot verlopen. Zoals het zijn moet.

Alles in orde.

Vlotte bestelling en vlotte levering.

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Kan niet beter! Bedankt voor de goede service. Mvg

Wasmachine

Snelle levering en een uitstekende installatie

Handige onersteunig bij het kiezen van het product, gemakkelijk te kopen en vlotte bezorging

Supersnelle levering

Na bestelling te hebben geplaatst kan men zelf leverdatum bepalen. Fantastisch

goede aankoop

was gemakkelijk om mee te werken

Supper

Zeer snelle service en supper vriendelijk bediend

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen