Topervaring
Door het gebruik van de website wist ik snel welke harde schijf ik zou moeten kopen. daarnaast gaf de website mij ook enkele mogelijkheden voor een externe behuizing, omdat ik daar ook naar opzoek was had ik hem snel gevonden.
De prijzen zijn volgens mijn mening competitief met andere verkoopwebsites.
Afhandeling gebeurd ook netjes, keuze uit betaalmogelijkheden en niet onbelangrijk; de keuze wanneer het pakje geleverd moet worden.
Zo ben ik niet noodzakelijk thuis moeten blijven wanneer het geleverd zou worden als ik die dag niet thuis kon zijn. (je krijgt ook een sms'jes wanneer het pakje onderweg is, zelfs eentje 15 min voor levering!)
De levering bij fiets vond ik een goede stap om ecologisch om te gaan met transport. (Zelfs door de regen werd het pakje geleverd, chapeau!!)
Het pakje werd met uiterste zorg overhandigd (ook in coronatijd).
Eens het pakje open was even gecontroleerd of alles in orde was en ja hoor, alles zat erbij en werkt zoals het hoort.
Enkele dagen na levering kreeg ik nog een extra mail of alles goed werd geleverd. Ze vullen hier toch een verwachting in dat je niet enkel tijdens het aankopen geholpen wordt maar ook na levering, moest er toch een probleempje opduiken.
Daarom geef ik een dikke score van 9/10.