Altijd topservice

Na een misverstand van de verkoper tijdens een aankoop werd door de klantenservice een snelle en correcte oplossing geboden. Ben al lang klant en blijf de service van Coolblue TOP vinden!

Super !

Rien à dire.

Top van coolbleu

Top van coolble

Rapide, bonne marché e belge.

Le prix est correct, la livraison rapide e l'entreprise belge.

Excellent service

Super content du choix, la rapidité et le suivi de mes commandes. Un site exemplaire pour faire le choix de vos achats. Je recommande à 100%. Merci Coolblue

Ontbrekende info ivm product en slechte levering

Ik kocht een airfryer met accessoires zoals voorgesteld door Coolblue, maar de accessoires waren in een andere maat dan de airfryer. Dit was allesbehalve duidelijk. Wat de levering betreft was ik ook ontgoocheld. De dozen werden slechts 1 maal aangeboden door bpost. Ik moest de dozen (vrij groot in omvang), naar het postkantoor in de stad gaan halen, wat per fiets geen evidentie is.

Zeer overzichtelijke website met zeer goede uitleg over het product en snelle service.

xxx

Commande arrivée dans les temps comme d'habitude. Marchandise conforme à la commande.

Het zou volledig perfect zijn moest je bij de betalings opties een QR-code kunnen opmaken zodat eventueel een tweede persoon de betaling Kan afronden

Prima ontvangst met degelijke uitleg.

Aanbevelingswaardig

juiste feedback inzake beschikbaarheid en bestelling

Indien een product op het ogenblik van bestelling niet beschikbaar is zal de opvolgingstool een bericht laten indien terug voorradig. Een perfecte manier om toch jouw product in huis te halen! Toppie!

ZEER GOED

SNELLE LEVERING

Snel en kwaliteitsvol

De levering was snel en in lijn met beloofde levertermijn. Goed verpakt. Kwaliteitsvol. Super tevreden!

Correcte en snelle levering. Top!

Correcte en snelle levering. Top!

Parfait

Je recommande livraison rapide très bon services

Rapidité efficacité

Site convivial et intuitif, rapidité de livraison

snelle service

Snelle en goede service

Good service

The service is very good and the speed is also very fast

Klantvriendelijk website, duidelijke feedback & een. snelle, correcte levering

Klantvriendelijke website, duidelijke feedback i.v.m. voorbereiding bestelling en vertrek magazijn. Tenslotte zeer snelle en correcte levering zoals vooraf werd bevestigd. Ik ben een tevreden klant - Bedankt.

Klantvriendelijk en super service

Snelle service Goede site met veel uitleg

vlugge levering

Alles goed verpakt

C'est un super appareil pour économiser sur la facture d'élecrtricité.

c'est la première fois que je commande un appareil chez vous, et je n'hésiterai pas à en commander d'autres. La qualité est au rendez-vous, j'en ai déjà parler autour de moi, vous aurez d'autres commandes, je vous le garantis.

Klantvriendelijkheid TOP

Defecte wasmachine gebeld naar klantendienst na 2 dagen hersteld en heel beleefde mensen aan de lijn gehad sinds bestaan heb ik nu nog geen enkele keer problemen gehad met levering en na verkoop dienst.

Fantastisch service

Ik heb reeds een box besteld in de avond, en kreeg direct erna een bevestigings mail. Het was ook handig dat ik kon zien, waar het pakketje ongeveer was. Heb het de volgende ochtend rond 09:30 al gekregen.

Impeccable

Personnel agréable et connaissant les produits. Très satisfait !

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen