niet de allergoedkoopste maar wel de allersnelste

als je snelsnel iets nodig hebt om vb een herstelling uit te voeren dan ken ik geen bedrijf die zo snel kan leveren, ik tevreden en mijn klanten ook

tevreden

goed ingelicht en op tijd geleverd

Achats conformes

Choix en disponibilité, achat conforme à la description. Livraison rapide conforme aux prévisions note globale parfaite.

TOP

Positief

Alles zoals afgesproken

top

Ik heb coolblues keuze gevolgd bij de aankoop van een koffiezetapparaat Jura D4 en de omschrijving en quotering ervan blijkt volkomen terecht te zijn. De keuze blijkbaar alweer zeer betrouwbaar te zijn en vergemakkelijkt merkelijk de aankoop. Deskundig en vertrouwenswaardig.

commande rapide et facile comme la livraison

Commandé à 23h50, reçu le lendemain fin de matinée. Parfait

Service impeccable et livraison rapide !!!!!

Prix raisonnables et livraison plus que rapide !!!

Rapide et efficace

Service au top

Snelle levingering en kwaliteit producten

Snelle levingering en kwaliteit producten

Coolblue is een betrouwbare partner

Snel, correct, goede communicatie

Ben zeer tevreden

Commande joy stich switch

Bravo pour la rapidité

Zeer snelle levering

Prima. Hele snelle levering

Fantastisch, Vriendelijk

Voor het eerst beroep gedaan op de herstellingsdienst voor het maken van mijn iPhone. Op het afgesproken uur aangemeld en een uur later was hij terug gemaakt en zag hij er als nieuw uit. Vervolgens nog wat extra informatie gevraagd over bepaalde toestellen. Ook hier was ik zeer tevreden over de kennis van het personeel dat me geholpen heeft. Tot slot heb ik dan wat artikelen gekocht en men was zo vriendelijk om de dozen mee te helpen dragen tot mijn auto. Deze aankoop / reparatie heb ik gedaan in het filiaal te Hasselt. Hier ga ik zeker nog meer terug gaan.

Altijd op tijd en is het niet op tijd dan vergoeden ze je met koekjes

Super ik blijf bestellen bij coolbleu

Was weer 'TOP' en is altijd al 'TOP' geweest !!!!

Zoals alle andere keren is het ook dit keer weer vlot en zonder problemen snel geleverd!

super rapide!!!!

recherche du produit est rapide et l'expédition encore plus rapide: commandé le vendredi 20h et reçu le lendemain samedi vers 11h. Que demandé de plus, c'est exceptionnel!!!!

Impeccable

A recommander, service impeccable

fantastisch

à

Rapide et meilleur marché.

Simple et efficace. Rapide et meilleur marché. Que demander de plus.

Altijd vlotte verwerking

Altijd vlotte verwerking en correcte info.

Prima ervaring

Ondanks problemen met kado bons Is dit goed opgelost geweest door het call team

duidelijke afspraken die perfect gevolgd worden

duidelijke afspraken. Snelle levering en zelfs met de fiets. Tijdstip van levering was correct

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen