Grote klasse

To the point telefonische oplossing No nonsense Goed bezig Coolblue

zeer goede service !!!!

Ik vind Coolblue een fijn bedrijf omdat ze op alle vlakken professioneel werken

Commande faite le mardi soir et déjà reçue le mercredi matin. Je recommande.

Commande faite le mardi soir et déjà reçue le mercredi matin. Je suis très satisfaite.

Duidelijke info!

Voor elektronica ga ik altijd naar Coolblue. Het grote aanbod, de eerlijke info en video’s en de belofte van snelle levering, overtuigen me altijd om de juiste beslissing te maken. Als ik ergens iets in de winkel zie of op een andere website, controleer ik altijd even het aanbod op Coolblue, of het daar niet toch interessanter is want de service is heel goed.

Délai de livraison

Quand votre commande arrive réellement le lendemain c'est waouw ! Malheureusement j'ai eu plusieurs expériences où la date de livraison n'est pas respectée, dommage !

• Nous recommanderiez-vous? Non

tres bon service

livraison rapide et délai respecté

Gewoon geweldig!

Goede service, goede uitleg bij de producten, geweldige thuislevering met de fiets.

Ik ben heel tevreden over bestelling en levering.

Ik vond heel snel het juist product aan een goede prijs. De betaling verliep vlot. De levering was reeds 's anderendaags en correc.T

Livraison rapide, matériel en très bon état !

Pour le moment rien n’a dire.

Perfect!

I ordered my photo camera saturday, and i received home next day, sunday. Camera is exactly how i expected to be. Good price, good quality!

Parfait de a à z

Information parfaite sur site, livraison exemplaire

Service formidable!

J'ai fait ma commande le soir et j'avais ma commande le lendemain matin à 10h. C'est plus rapide que je n'ai JAMAIS eu avec Amazon! De plus ma commande était 20 euros moins cher !! Alors pourquoi chercher plus loin?!

Service rapide

Meilleur prix sur le marché, pour l achat que j ai effectué. Je recommande sans moderation ce site. Merci

heel blij met aankoop!!!

Maandagavond TV besteld en dinsdag al in huis, super snelle en correcte levering. Wij zijn heel blij met onze nieuwe TV. :) :) :)

zeer goed

Zoals omschreven op de site en snel geleverd.

tevreden

Bestelling snel thuis en netjes ingepakt dus heel tevreden.

Kan niet beter!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prima service, vriendelijke mensen bij levering, geen enkel probleem!

Heel correct en op tijd geleverd

Voor herhaling vatbaar. Ik zal er nog bestellen.

Super livré en temps et en heure et très bien emballé risque pas d être abîmé

Première expérience et certainement pas la dernière

In minder dan 24 uur besteld en geleverd.

Remboursement de ma machine à café

Après avoir renvoyé la machine , qui apparemment n’est pas réparable, Coolblue a directement réagi : soit remboursement ou reprendre un nouveau produit.

Fast, serious and kind

Tout nickel mais le sloggan "livré des le lendemain" comme fierté... non, pas quand on habite loin d'une ville. Ce que je comprends mais du coup ca fait pub surfaite, dommage car super deal, livreurs et service de dépannage pour la commande !

Vlug, correct en prijsgunstig

Content

super

fiable , rapidité , correcte , et ponctualité

kundig, bewust en betrouwbaar

staan altijd klaar om advies te geven, indien de levering vertraging heeft, houden ze je op de hoogte. eerlijk, betrouwbaar en kwaliteit.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen