kundig, bewust en betrouwbaar

staan altijd klaar om advies te geven, indien de levering vertraging heeft, houden ze je op de hoogte. eerlijk, betrouwbaar en kwaliteit.

Top service!

Vriendelijk, snel en top service

Gestion rapide et performante des commandes

Impeccable

Rapide et efficace

Livraison rapide dès le lendemain de la commande et super suivi du colis en temps voulu

Service très rapide

Tout est parfait

Perfection

Attractivité, disponibilité, rapidité, prix très attractifs et livraison sans faille.

Leveringen zijn altijd wel goed, plaatsingsdienst was ik niet tevreden over.

Leveringen van materiaal is steeds op tijd aan bijna altijd de laagste prijs in Belgie. Al is vergelijking maken tussen verschillende toestellen van verschillende webshops/winkels niet altijd zo evident omdat merendeel een klein verschil hebben in productnr. De plaatsingsdienst heb ik laten komen om een nieuwe vaatwasser in te bouwen in ikea keuken. Dit leek op het eerste zicht in orde...tot het water uit de kast liep tijdens de eerste wasbeurt. Men had de afvoer simpelweg met een stripbandje aan een te kleine afvoer vast gemaakt. Uiteraard is dit alles behalve waterdicht. Ook de fixatie van de vaatwas was niet ok. Deze stond gewoon los. Beide problemen heb ik vervolgens zelf moeten aanpakken. Men nieuwe droogkast heb ik bijgevelog zelf geinstalleerd, al waren de leveranciers wel zo vriendelijk om deze tot in de wasplaats te rollen, zodat ik deze niet tot daar hoefde te dragen en namen ze de verpakking meteen mee. Dat is wel een leuke service die op zich niet veel tijd in neemt, maar zeker gepaprecieerd wordt.

Top producten, aanboden en levering

Levering is super snel en steeds goed. Er wordt tijd genomen voor de producten goed te tonen en uit te leggen. Met problemen kan je makkelijk terecht in hun winkels of online. Kortom topwinkel!

werelduurrecord

's avonds besteld, 'smorgens in huis zonder de deur uit te gaan en geen tijdverlies om parking te zoeken en te betalen ervoor.

Large choix, livraison rapide

Le catalogue en ligne propose un large choix de produits, et les informations sur la disponibilité sont correctes. La livraison est rapide et au jour prévu lors de la commande. La recherche d'articles est parfois compliquée, les sous-catégories étant limitées et étendues par une sous-catégories "autres" qui ralentit un peu les recherches dans le cas où le modèle de l'article n'est pas encore connu.

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge levering

Vlot en prijssterk

Vlotte en vriendelijke service en begeleiding als we online of in de winkel komen. gemakkelijke bestelling mogelijkheden via online en app van coolblue.

PARFAIT en tout point de vue

Parfait ! rapide et efficace ! c'est d'ailleurs difficile d'être plus rapide :-) !!!

Coolblue is hét voorbeeld voor digitale krantenervaringen anno 2021.

Zoals altijd is de krantenervaring bij Coolblue subliem. Ik koop haast al mijn digitale apparaten bij Coolblue vanwege de simpliciteit, krantenervaring en aftercare. Je weet dat bij Cooblue een probleem nooit zomaar een probleem is, er wordt immers altijd aan alles gedacht voordat jij als consument je ook maar zorgen hoeft te maken over iets. En dat niet enkel tijdens het aankoopproces, maar ook voor (begeleiding bij producten, reviews, goede productinformatie) en na (informatie over productgebruik, garantie, terugstuurmogelijkheden, en klantendienst). Kortom, ik kijk zelfs niet meer naar andere webshops wanneer het aankomt op digitale apparaten. Coolblue is de one-stop-shop voor, welja, die glimlach waar ze het altijd over hebben ;-)

Maandag besteld,dinsdag ontvangen!

Bon prix , envoi rapide , et article parfait...

Après plusieurs achats, je suis toujours satisfait ...

Façile et rapide

Site très facile d'utilisation. Le produit correspond à ma commande. Livraison rapide.

Vlotte levering

Zaterdag avond besteld en zondag al geleverd echt top!!.

Prima service! Mooie producten aan eerlijke prijs!

large gamme de produits, rapidité et efficacité, aucune raison de ne pas y trouver son bonheur

Veel keuze en snel

Veel keuze en snel

SLECHT

Waarom verstuurd Coolblue pakjes via bpost??? Als het pakje zoek geraakt zoals bij mij, moet er bij bpost een log systeem in gang schieten om al opzoekingen te doen. Tot vorige week altijd zeer tevreden over de kwaliteit van levering van Coolblue maar nu ze met bpost werken!!!!

Niet goed

Smartphone na 10 dagen nogaltijd niet geleverd ,maar wel al betaald ,had beter in de winkel gekocht dan had ik de smartphone al

Gemakkelijk en snel

Snelle levering en gemakkelijk retour

Altijd goed

Nog nooit geen problemen gehad met coolbleu en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Borsbeeksebrug 28