Bon prix , envoi rapide , et article parfait...

Après plusieurs achats, je suis toujours satisfait ...

Façile et rapide

Site très facile d'utilisation. Le produit correspond à ma commande. Livraison rapide.

Vlotte levering

Zaterdag avond besteld en zondag al geleverd echt top!!.

Prima service! Mooie producten aan eerlijke prijs!

large gamme de produits, rapidité et efficacité, aucune raison de ne pas y trouver son bonheur

Veel keuze en snel

Veel keuze en snel

SLECHT

Waarom verstuurd Coolblue pakjes via bpost??? Als het pakje zoek geraakt zoals bij mij, moet er bij bpost een log systeem in gang schieten om al opzoekingen te doen. Tot vorige week altijd zeer tevreden over de kwaliteit van levering van Coolblue maar nu ze met bpost werken!!!!

Niet goed

Smartphone na 10 dagen nogaltijd niet geleverd ,maar wel al betaald ,had beter in de winkel gekocht dan had ik de smartphone al

Gemakkelijk en snel

Snelle levering en gemakkelijk retour

Altijd goed

Nog nooit geen problemen gehad met coolbleu en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Parfait

Ce qui fait son plus chez Coolblue, c est la rapidité de traitement et de la livraison! Commande faite samedi 23h30, le lendemain dimanche 10h le facteur me donnait mon colis! Les prix sont aussi intéressant ! Merci Coolblue ! À bientôt !

Goede en snelle service

Service de livraison au TOP !

Super rapide

Op tijd geleverd, product helemaal zoals beschreven.

Très satisfait

Un très bon service, marchandise de qualité et une livraison très rapide

Zeer snelle service

Ik heb mijn nieuwe laptop op een zondagavond besteld, die de volgende ochtend reeds geleverd werd. Alles verliep heel vlot en dus een zeer tevreden klant.

Servi en temps et gentillesse du facteur comme promis

1ere commande un peu sceptique quand au suivi et exactitude de la présentation de l'article, mais ravis d'avoir fait confiance

Topservice

Om 20u wat besteld. De volgende dag om 13u al in huis. Echt een aanrader

Snelle service, zeer correct

Levering gebeurde volgens de op voorhand afgesproken tijdstippen. Tevreden ook over de aankoop zelf. Ik was al fan van Coolblue en dat werd bij deze aankoop alleen maar versterkt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Origineel accessoire, binnen 1 dag geleverd

Supersnel, concurrentiële prijs

Cava wel.

Mijn aankoop verliep zoals je mag verwachten, en da's oke.

service rapide !

très beau choix et excellents services

Amai speedy blauwe mannetjes

Snelle mannen die blauwe

A recommander

Contente de mon achat, correspondant à mes attentes et à la description faite sur le site

Un excellent rapport qualité / prix.

Le site est convivial. Les prix sont intéressants. La livraison est rapide et soignée.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen