service très rapide

impeccable

Ik had een printer nodig. Ik heb coolbleu’s keuze genomen. Ik ben hier zeer tevreden van. Ook van de levering ben ik tevreden. De avond voordien besteld en de dag nadien voor 12u al in huis! Ik had mijn bestelling op minder dan 12u al in huis! Een goede services !

Vlot gebruik van de site en snelle service

Goede aanbevelingen Vlotte behandeling van mijn bestelling

Snelle levering en mooie prijzen

Mijn bestelling werd binnen de 24 uur geleverd en ik ben er heel tevreden over

Simple and fast

When I need something, the first place I visit is Cooblue. Next business day delivery is as simple and fast as you can get.

Snel en gemakkelijk

Vriendelijke en snelle leveringen. Ook zijn deze producten nog ongeopend en goed verpakt. In tegenstelling tot sommige andere leveranciers. Zeer tevreden

Super service van coolblue

Super service !

Super snelle levering!

Mijn bestelling 's avonds geplaats en de volgende dag was het er al. SUPER!

Super service

Snelle correcte levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vriendelijk ontvangst en behulpzaam.

Perfecto Mundo !

Volgens mij toch echt het enige bedrijf die de daad bij de reclame voegt. When they say they deliver, 'They deliver' !

ALLES ok

Alles perfect verlopen.

Precies wat ik verwachte!

snelle, vlotte, vriendelijke bediening in winkel na on-line bestelling

Even on-line besteld en 15 minuten later afgehaald in winkel. Parkeren ging vlot in ondergrondse garage voor de inkom van de winkel. Snelle bediening, vriendelijke jongen.

Super snelle service

Ik had vrijdag een bestelling geplaatst en als leveringsdatum dinsdag aangeduid. Maar ik had het product dringender nodig, dus nam ik contact op met de klantendienst en die hebben dat zonder enig probleem verplaatst naar de dag na mijn bestelling. Heel vriendelijk geholpen geweest, zeer snelle en correcte service

Vite commandé, très vite recu !!

Makita !! Une merveille !! Merci Coolblue pour le service, la qualité et le prix. Je reviendrai très vite. Hollange Eric

Zeer vriendelijke en vlotte service

Zeer goede communicatie, tussen bestelling en afhaling bij Coolblue in Hasselt

Snelle levering, top product

J’ai commander un rasoir

Et le jour après je l’ai eu

Excellent service et délais

Excellent service et délais

K ben nog nooit teleur gesteld in Coolblue

Ik heb waarschijnlijk minder dan 10 aankopen gedaan bij Coolblue. Tot op heden hen ik geen enkele klacht of slechte ervaring (zal ooit wel eens komen denk ik). Heb laatst een tweedekans product gekocht en eveneens geen opmerkingen hierover.

Over service bij verkoop niet tevreden.

Smartphone gekocht. Zelf ken ik niet genoeg om in te stellen. Verkoper vertelde dat er hiervoor een programma was. Ook dat bleek niet simpel voor mij. Is dat nu niet mogelijk om, al is het tegen een vergoeding, dit voor mij te doen. Een buurvrouw heeft ook een nieuwe gekocht, ergens anders, en dat was zeer snel gebeurd. Uiteindelijk, na veel zweet en "tranen" heeft een buur dat voor mij gedaan! Ik hoop een volgende keer op een véél betere service te kunnen rekenen. Zoveel volk was er nu niet en verschillende verkopers draaiden er wat rond. Op de vraag hierna: aanbevelen? Ja maar een dikke maar ...

service livraison et prix

Livraison en 24h produit commandé le vendredi à 20h livraison le samedi à 13h et à un super prix

Snelle en goede service

Op een vrijdagavond besteld en de zaterdag al aan huis geleverd. Het product werkt ook uitstekend. Coolblue heeft een goede service en is betrouwbaar.

Snel en vlot afgehandeld

Snelle en vlotte service. Goed product voor thuisgebruik of klein kantoor.

Borsbeeksebrug 28

2600 Antwerpen