Laden reviews...
2.995 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews melden snelle leveringen en duidelijke productinformatie. Klanten waarderen vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als bij de bezorging. Een paar meldingen van vertraagde leveringen of ontbrekende artikelen werden opgelost, wat de algehele tevredenheid hoog houdt.
Parfaite
Antoine
Renaix
Un large choix. Des prix compétitifs. Un service sur place impeccable. Du personnel très gentil. Merci
Jean-François
Carnières
groot aanbod en snelle levering.
Sigrid
Wetteren
Reçu colis à l'heure et bon état.
Jean
Uccle
Prima apparatuur islam een vaste plaats in dekeuken waard
Ayse
Antwerpen
Commande de dernière minute avec livraison extrêmement rapide.
Fanny
Belgique
Je viens de recevoir mon nouveau MacBook Air M1 avec 8G de mémoire et ils est tout simplement excellent ! Les performances sont au rendez vous ainsi que l'expérience utilisateur et les diverses fonctionnalités. Le clavier a un très bon toucher et est agréable au doigts. Je recommande néanmoins une coque , une protection écran et clavier pour vous sentir plus à l'aise. Le confirme que j'ai aussi bien reçu mon code Norton (protection antivirus) et l'Apple TV pour un an.
Néo
Grimbergen
Commande en fin d'apm, livraison à domicile fin de matinée. Le produit correspond à mon attente.
Alain HERMAN
SAINT-NICOLAS (LG)
Coolblue is een erg betrouwbare winkel waar je van alles kan kopen. Hele goeie levering en service.
Matthias
Zwevegem
Uitstekende service, uitstekende website, uitstekende productinformatie op de website, uitstekende verhouding prijs-kwaliteit, groot aanbod, snelle levering, goede dienst na verkoop.
Koen
Geraardsbergen
Explications claires et précises sur le site. Livraison parfaite
Pascale
Ouffet
Vlotte afhandeling van de bestelling en super snelle levering
Linda Vandewege
Ingelmunster
Ik werd goed op voorhand verwittigd, wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Ik kreeg mijn bestelling netjes op tijd. De bezorger was vriendelijk en beleefd.
marijke
GENT
Petit soucis dans le délai de livraison mais vite réglé
Marie Christine
Jumet
Het aangevraagde product is ter beschikking binnen 24h.Vlotte levering en betaling.
emile
tremelo
Heel snelle levering via Bpost.
Dirk
Kinrooi
Het was voor me de 1ste keer dat ik online ging voor een bestelling , en was super tevreden hoe ze me te woord hebben gestaan geholpen bij mijn bestelling , dank je wel
Simonne Lint
Berendrecht
Met de Fiets! Zeer vriendelijke bezorger:dank Felix. Zal zeker nog bestellingen doen!
Catherine
Gent
Site facile à utiliser. Commande de l'article, suivi et livraison rapides. Je recommande.
Muriel De roo
Montigny le tilleul
tv samsung is een fantastische keuze, aan huis laten leveren en installeren, supervriendelijk man
noel
Beveelt niet aan
Vincent
Kortrijk
Beste Vincent,
Wat jammer dat je je bestelling nog steeds niet hebt ontvangen.
We hebben je dossier er meteen bijgenomen en zie dat je pakket nog steeds in sortering is. We hebben meteen een onderzoek voor je opgemaakt bij de dienst Bezorging. Als je woensdag nog steeds niets ontvangen hebt, aarzel dan niet om weer contact op te nemen. Hopelijk kan je snel van je bestelling genieten!
Met vriendelijke groeten, Coolblue!
Alles heel goed en vlot verlopen.
Tom De Groof
BERLAAR
perfect
Stephan Salberter
Uccle
Mijn laptop werkt perfect! Snel en veilig geleverd. En bij coolblue heb je altijd zekerheid van een goede service.
Hanne
Lille