Bedankt voor je review. Op de productpagina staat duidelijk de aantallen aangegeven. Tevens de prijs per doos en aangezien de bestelling is geplaatst na eigen goedkeuring van 2 dozen die in de winkelmand liggen en akkoord voor de verzendkosten die ook worden aangegeven tijdens het bestellen, kunnen wij deze reactie niet helemaal plaatsen. Wel mooi dat je je bestelling na een paar dagen al hebt ontvangen.
Bedankt voor je review. I.v.m. drukte in het magazijn is er vertraging ontstaan in het uitleverproces. Vervelend dat je wat langer hebt moeten wachten, ik zie tevens dat er bij Postnl vertraging is ontstaan (zij kampen momenteel met grote drukte), hoe dan ook, had sneller gekund ;-). Volgende keer beter (en sneller)!
Bedankt voor je review. Er is telefonisch contact geweest over de verwarring van de aantallen en dit is gelijk opgelost. Ik zie dat de order is geplaatst op zondag 5 november en dan wordt het de eerstvolgende dag direct opgepakt (6 november). Op 9 november is het vanaf ons vertrokken en dan ligt het aan de snelheid bij Postnl. Normaliter leveren zij de volgende dag, en dan zou je het de 10e november gehad moeten hebben. Als het eenmaal bij Postnl ligt dan hebben wij geen invloed op hun uitleverproces.
Beste Peter, Na ons telefonisch onderhoud had je aangegeven dat je de verzendkosten te hoog vindt. Wij zijn transparant over de verzendkosten en deze worden duidelijk vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Het is dan ook altijd aan de klant of die er zelf voor kiest om de bestelling wel of niet te plaatsen. Fijn te horen dat je verder tevreden bent over de correcte afhandeling van je order en de snelle levering!
Wij zijn transparant over de verzendkosten en deze worden duidelijk vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Het is dan ook altijd aan de klant of die er zelf voor kiest om de bestelling wel of niet te plaatsen. Mvg, Team Horeca.shop Klantenservice
Het klopt inderdaad dat deze bestelling later is geleverd dan normaal. I.v.m. drukte in ons magazijn is er wat vertraging ontstaan in de leveringen die week. De levertijd van 1-3 werkdagen is ons streven :-) Mvg, Team Horeca.shop Klantenservice
Je bestelling is woensdag geplaatst en vrijdag verstuurd. Normaliter vindt de levering de volgende dag plaats door Postnl (dus zaterdag), maar dit is in jouw geval niet gelukt (en de reden kan ik niet achterhalen). In veel gevallen kan het vertraagd zijn 1 dag bij Postnl door drukte en of transport dat tegenzit. Hoe dan ook vervelend dat het niet gelukt is om het voor je event te leveren. Wij wensen je alsnog veel plezier met de glazen voor een volgend event. Mvg, Team Horeca.shop Klantenservice
Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.