Heeft een totaal van 1.176 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten merken doorgaans snelle levering, responsieve ondersteuning en concurrerende prijzen op. De online winkelervaring wordt als gemakkelijk en betrouwbaar beschreven, met vlotte afhandeling van orders en heldere communicatie. Over het algemeen is er veel tevredenheid over snelheid, service en prijs-kwaliteit. Af en toe werd een tracking-verwarring opgelost.
Sterke punten
Uitstekende klantenservice
Competitieve prijzen
Gebaseerd op 14 reviews
Tevems ben ik erg blij met jullie.
Onze bestelling was na 2 dagen al in huis afgeleverd bij de buurvrouw we hebben hem al meerdere keren gebruikt en hij werkt perfect en snel.
Zal hem ook aanraden aan anderevmensen.
Ook het telefoon gesprek was goed en vriendelijk.
19 May 2025
Anja
Heerhugowaard
Tevreden!
Hele nette service, niet lang moeten wachten.
Ruime keuze
nog niet gemonteerd
12 May 2025
B en W
7481KJ
makkelijk besteld en snel geleverd.
8 April 2025
jeroen
Amersfoort
Fijne communicatie, duidelijke opvolging
31 March 2025
Sofie
As
behandeling offerte en levering goed verlopen
24 March 2025
Ilse Bonte
Wevelgem
We hadden een sinaasappel perskegel besteld, was geleverd bij een derde partij.
Die zeggen niets gekregen te hebben.
Na een telefoontje werd gelijk een nieuwe perskegel opgestuurd die we wel hebben ontvangen.
Bedankt voor de snelle service!!!
10 March 2025
etienne huygevoort
Leiden
ok
is gewoon in orde
26 February 2025
nancy
schoten
Werd keurig te woord gestaan met de vragen die ik had. Geleverd volgens afspraak.
21 February 2025
Ivo Baas
Haaksbergen
ruim aanbod, spijtig dat webshop niet werkt voor buitenlandse firma's
mooi aanbod, maar spijtig genoeg kunnen wij als buitenlandse firma niet online bestellingen plaatsen met verlegging van btw (intra communautair) en moet alles nog per mail gebeuren ...
18 February 2025
Luc
Anzegem Belgie
Wat een service!
Mijn melkkoelkastje deed het na ongeveer een jaar niet meer. Met één mailtje werd het opgelost door de service afdeling. De service afdeling heeft even geschakeld met de leverancier en ik kreeg een nieuw melkkoelkastje opgestuurd!
Top bedrijf!
VLOTTE LEVERING EN AFHANDELING
22 January 2025
linda Desoete
Oostkamp
Goede ervaring met horeca.shop! Duidelijke communicatie en zeer snelle levering van een bestelartikel.
21 January 2025
Ray
's-Hertogenbosch
helemaal top
eenvoudige manier van bestellen, juiste prijs en snelle levering, helemaal top.
6 January 2025
marinus
haps
top
20 December 2024
lazos koynatidis
Groningen
goede afleveringstijd
Vlotte afhandeling van bestelling.
19 December 2024
Luc
Staden
top bedrijf met een geweldige goede serves
ik had 3 serveerwagens besteld, waarvan een las punt van los was gelaten.
een mail gestuurd naar Horeca shop.
kreeg gelijk een mail van Annemiek dat ze een nieuwe serveerwagen zouden opsturen.
18 December 2024
Willie
Best
Zeer goede klantenservice. Vriendelijke en behulpzame mensen die er alles aan hebben gedaan om onze aankoop op tijd hier te krijgen. Merci!
11 December 2024
Jean-Marc Beaumont
Maastricht
Goede en snelle service
Goed bereikbaar per telefoon, correctie leveren, zeer tevreden
11 December 2024
Huybregts Relou
SON
helaas was het niet wat ik wou, maar ik kan het er mee doen....
ik besteld een klein zoutvat, model "frietkot", doch ik kreeg een pepervat, die ik nu zal gebruiken als zoutvat....de foto op de site was een beetje misleidend...
verder was het product goed ingepakt, vlug geleverd en correct verstuurd naar het juiste adres.
vrgr Luc.
4 December 2024
Luc Vlaemynck
Zelzate
Snel geleverd en mooi artikel
26 November 2024
ineke
Alkmaar
Beveelt niet aan
11 November 2024
Georges Denyer
Aalst
Goede service. Kwalitatief goede producten en ze denken goed mee over eventuele andere oplossingen.
5 November 2024
J
Oldenzaal
Super goed
Groot assortiment, behulpzaam personeel en snelle levering
28 October 2024
Sietske Heijmans
Tilburg
zeer vlotte communicatie en levering
zeer professionele aanpak, goede communicatie, vriendelijk gesprek met dame aan de telefoon, goede producten...
25 October 2024
Gunther Vogels
Leuven
Review overzicht
Positief sentiment91%
Heeft een totaal van 1.176 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over horeca.shop
Horeca.shop is de beste (althans wij doen ons uiterste best hiervoor :-) ) online horeca groothandel voor heel Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan 20 jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Deze webshop is een handig hulpmiddel om zelf je bestellingen te plaatsen, maar heb je toch hulp nodig bij het kiezen van de juiste non-food horeca artikelen? Onze verkoopafdeling en klantenservice staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het kiezen of om de bestelling per mail of telefonisch van je aan te nemen.