Uitstekend, netjes volgende dag

Fijne site en bezorging was vlot!

Geen ervaring, is terug gestuurd

Geen ervaring is weer terug gestuurd.

Verdrietig

Ik krijg zeer netjes bericht dat het is overgedragen aan DHL. Fijne berichten in mailbox of iemand me moet helpen want ze zien dat ik met een order bezig ben ???? Vrijdag besteld rond 17.00 Vervolgens duurt het tot maandag dat het echt verstuurd wordt ..... dan dinsdag in huis maar de maten vallen aan de kleine kant. Dus alles weer terug in de doos en retour. Dus al met al beide niet het gewenste resultaat.

Groot assortiment

Groot assortiment, snelle levering

Slecht

De Womanizer heeft totaal geen kracht, heb hierover al een mail gestuurd met de vraag of het retour mag en welke stimulator jullie mij dan aanraden, helaas geen antwoord. Dus stimulator niet goed en geen reactie op mijn vraah

Wel een nette service

Vond het bestellen heel mooi maar de daadwerkelijk kwaliteit vind ik niet geweldig

Prima, discreet

Gewoon goed, niks aan toe te voegen

Snelle bevestiging en mooi materiaal

Snelle levering en als gewoonlijk prachtig materiaal. Erg blij mee. Helaas kon ik het lijfje er niet bij bestellen en moet ik het met mijn body doen ( net minder sexy lol) maar xxl viel erg wijd wel voor mij...had net een maat minder gekund ...

Mooie producten

Mooie lingerie,past perfect

volle tevredenheid

De bestelling is efficient, vlot, discreet en volgens belofte afgeleverd

Super blij met mijn bestelling

Snel de bestelling binnen gekregen

Snelle levering, juiste maatvoering

Leveren naar verwachting

Werelds

werelds, doordat ik/wij, mede door jullie mooie, sensuele, luxe, en goede toys, etcetera, etcetera, hebben wij een heel goed seksleven

Superrrr mooie lingerie

En snelle keurige levering

Netjes en discreet

Duidelijk en snelle discrete levering

Mooie kwaliteit!

Super mooi, past prima!

Mooie producten !

Mooie producten voor een leuke avond,middag of ochtend..

Goede producten goed verpakt en snel en netjes geleverd

Goede kwaliteit

Had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed xou zijn. Fijne stoffen en zit degelijk in elkaar.

geen reactie

Ik wil het set terugsturen, maar het lukt niet. Ik krijg ook geen reactie op mijn aanvraag. Bedankt voor een spoede reactie. Fijne Kerstdagen!

Niet mooi

Niet geweldig voor die prijs

Geen aanrader

De kwaliteit van de lingerie is veel minder mooi dan op de foto’s bovendien kloppen de maten niet echt. Valt een stuk kleiner dan mijn normale kledingmaat nl.

Het is geweldig

Mijn ervaring met Christien le duc geweldig

Heel erg positief. Goeie snelle service.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy