Had op tijd bestelt en heb nu niks!

Bestelling teruggestuurd vanwege de lockdown bij pickup-point,moest maar opnieuw bestellen,echter nu niet meer leverbaar.Nu zit ik dus met kerst zonder cadeau! En wat wordt er gezegd...dat ik de site in de gaten moet houden voor nieuwe aanvulling,helaas kan ik kerst niet verschuiven!! Even genezen van christine le duc!

Goede kwaliteit / prijs

Mooi en leuk verpakt!

Echt een cadeautje om uit te pakken. Voor jezelf en voor je partner ;-)

Altijd mijn favoriet geweest! Snelle levering & goede kwaliteit.

Vlot geleverd

Jammer dat ik niet met visa kan betalen

Erotisch en stijlvol .

Het product zag er mooi uit , het werd snel geleverd en ben er tevreden over. Prijs-kwaliteitsverhouding prima.

Product ruikt te sterk na rubber. Goed schoongemaakt met speciale reining maar blijft sterk ruiken

Goed en snel juiste keuze

Fijne en snelle levering

goede producten en snelle levering

De netkousen zijn kleinste maar maar alsnog beetje te groot (zakken soms af). Verder alles ok.

I'm very satisfied.

This was my first order and I am very pleased with the delivery. Material and work manship satisfactory. Super

• Poleciłbyś nas? Tak

Fijne toys

Veel plezier aan beleefd en nog steeds.

In goede staat ontvangen en snelle levering

Snelle bezorging

Kleur omschrijving was koraalrood maar jurkje is echt roze viel even iets tegen.

Erg goed

Bestelling is discreet en snel bezorgd ,ondanks de drukte

Eenvoudig om bestelling te plaatsen en bestelling te volgen.

Voldeed aan de verwachtingen

Snelle bezorging

Uitstekend in het hele ordering en leveringsproces. Product: Precies zoals beschreven in de productinformatie.

Helaas geen juiste beschrijving

Product is anders dan de omschrijving aangeeft.

Niet compleet geleverd

Jammer, voor de kerst een setje besteld maar ipv 3 delig maar 2 ontvangen. Nog geen passende oplossing gekregen. Retour sturen en opnieuw voor een duurdere prijs bestellen of wachten tot maandag en dan misschien ook niet meer ontvangen voor de kerst.

Alles zoals het beschreven is.

Discreet

Mijn pakket was discreet en netjes op tijd geleverd. Het was trouwens ook mooi ingepakt. Top, dank jullie wel.

Snelle bestellen EN bezorgd

Makkelijke, overzichtelijke website. Mooie collectie, veel keus.

Uitgebreide goed overzichtelijke webshop voor ieder wat wils

Snelle discrete levering ook in de maand december.

mooie lingerie, jammer dat in de haast een verkeerde maat is geleverd

de bestelde lingerie is vlot verstuurd, slip en bh overtroffen mijn verwachting. Spijtig dat waarschijnlijk door de kerstdrukte een verkeerde bh-maat is verzonden. Het wordt dus een uitgesteld kerstcadeau ;-)

Ruim assortiment, goede service

Discrete bezorging van ruime keus aan erotische artikelen. Vrouwvriendelijk!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy