Snel en zoals het hoort

Goede ervaringen.

Geweldige producten zeer en zeer tevreden en doede service

Snelle levering en een prima product

Allemaal helemaal prima! Snelle levering ook

Alles was helemaal prima zoals je mag verwachten. Het enige puntje van verbetering vind ik de manier van retourneren. Die is nogal omslachtig, omdat je de retoursticker zelf moet printen. Bij andere winkels krijg je direct een sticker meegestuurd.

Lekker snel

Mooie zaak

Wij zijn zeer tevreden ook in de winkel worden we goed behandeld

Nvt

Top geregeld en mooie kwaliteit

Mooi

Prima snelle en discrete service

Prima discrete service

Goede snelle service

Makkelijke te bestellen, het geleverde komt overeen met foto’s Mijn vriendin voelt zich lekker in deze lingerie!!! Klasse

Snel verzonden

Snelle verzending

Positief

Het product is snel geleverd

Ondanks Corona toch snel geleverd

Tevreden

Goeie kwaliteit en snelle service

Snelle levering en netjes

Snel geleverd ondanks de feestdagen

Voldoet aan de verwachtingen

Voldoet aan de verwachtingen

Snel geleverd ondanks de kerstdrukte

Alles verliep vlot

Supergoed

Snelle bezorging, netjes en wat ik ervan verwacht had. Top!

Super! Jullie zorgen voor spannende avonden

Goed aanbod, leuke prijsacties en snelle service. Al vaker met veel plezier besteld

Goede ervaring

Product kwam snel en onopvallend binnen. De maat was goed, alleen heb het gevoel dat de naden weinig kunnen verdragen.

Voor 75 euro aan lingerie gekocht, 1 dag later een aanbieding en krijgen niks

Wij hebben voor ruim 75 euro aan lingerie gekocht. 1 dag later komt er een mailing waarbij je bij een bestelling boven de 60 euro een gratis Tarzan krijgt. Wij een mailtje gestuurd met de vraag of ze ons nog tegemoet konden komen, maar kregen een botte mail terug. We moesten het maar terugsturen en opnieuw bestellen. Gezien de drukte bij PostNL vonden wij het niet nodig dit terug te sturen om hen te ontlasten. We hebben het er bij gelaten, maar dit was ook de laatste keer dat wij hier bestelden. Jammer voor hen!

Prima producten en bezorging!

Prima producten en bezorging!

Heel keurig en correct

Wat ik had besteld had ik binnen een paar dagen in huis. Er moesten een aantal dingen retour, en ook dat was snel en makkelijk geregeld.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy