Wat een heerlijke ervaring.

Mijn partner en ik zijn heerlijk verrast door de spulletjes die wij hebben gekocht. Zo zijn deze donkere dagen zijn ze in elk geval ook heerlijk warm;))

Snelle levering en geen gedoe

Snelle levering en geen gedoe

Na mijn mail in verband met levering direct een positief antwoord gekregen dank u voor u begrip prettige feestdagen

Goed, echter erg veel mails ter bevestiging / verzending pakket / etc.

Lingerie waarin je je in elke gelegenheid speciaal zult voelen

Positief

Snelle levering, mooie producten, goede kwaliteit.

Snelle levering, discreet en netjes!

Ondanks de drukte snel geleverd, netjes verpakt en mooie kwaliteit

Hele fijne producten en waren zoals gezegd de volgende dag in huis

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Mooie kwaliteit, snelle levering.

vlotte en discrete afhandeling

Ik ervaar het vlot, discreet en mooie kwaliteit, helaas vallen de maten klein uit.

Mooie producten, vallen alleen iets kleiner uit dan verwacht

De kwaliteit is goed en het word snel geleverd. Aleen de maten vallen wat klein uit

Super aardige mevrouw aan de telfoon gehad en gelachen zei heeft mij goed kunnen adviseren zelf bestel ik nooit kleding online omdat me maten zo verschillen . met al heel te vreden over online aankoop

Verwarrend

Verwarrend omdat ik 6 mails kreeg m.b.t. de bestelling en de levering niet via DHL maar PostNL plaatsvond.

Snelle levering en schitterend product.

Superfijne winkel

Ik heb mijn bestelling geplaatst en ik werd per mail netjes op de hoogte gehouden wanneer het ingepakt was en wanneer het verzonden was. De volgende dag had ik mijn pakketje al in huis. Top geregeld, zeker met deze drukke dagen.

Super slechte klantenservice

Heb 2 producten ontvangen die niet werken. klantenservice is niet te bereiken! 1x reactie gehad na 6 mails, ook via social media geen reactie. De reactie was gewoon een standaard mailtje zonder in te gaan op de mail. Heb ze netjes antwoord gegeven op die mail. Verder helemaal niets meer van ze vernomen! Mijn probleem is dus nog steeds niet verholpen :(

Was snel geleverd, een hoewel ik 2 losse bestellingen gedaan had, kreeg ik netjes 1 x verzend kosten terug gestort Nette service

Precies zoals beschreven staat super kwaliteit

Goed geregeld

De bestelling was snel verzonden en ook ruilen was geen probleem.

Goede service en kwaliteitsproducten

Goede service en kwaliteitsproducten

Mooie lingerie en snelle levering

De rode body staat heel sexy voor de kerst! Snelle levering

Fantastisch brengt leven in de slaapkamer

Snelle levering, groot assortiment en mooie prijs

Snel en simpel

Overzichtelijke website en gemakkelijk om iets te bestellen. Vlotte levering, tevreden met alles.

Goed geregeld

Ondanks dat mijn cadeau niet de juiste maat was en ik hem moest retourneren was alles snel en correct afgewikkeld

Alles was perfect

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy