Snel en tevreden

Mijn bestelling was er erg snel en ik was erg tevreden met de spullen die ik heb besteld!

perfect

bestelling geplaatst, volgende dag geleverd.

Super snel geleverd

2 bh’s besteld die de volgende dag al geleverd werden. Heb er 1 terug moeten sturen omdat ie niet lekker zat. Heb nog geen geld terug maar dat zal binnenkort wel komen denk ik

Cadeautje ontbreekt.

Jullie maken reclame dat je een cadeautje bij de bestelling ontvangt. Ik heb niks extra’s gekregen. Verder wel snel ontvangen. Heb het product nog niet gepast, dus daar kan ik nog niks over zeggen

Snelle levering en perfecte service en keuze.

Prettig

Prettig bestellen en snelle bezorging

Snel geleverd en goede pasvorm en kwaliteit,ook de kleur is super

Mooi spul, snel geleverd

Lingerie voldoet volledig aan de verwachtingen. Ziet er mooi uit en is van een goede kwaliteit. Levering was al meteen de volgende dag. Zeker een aanrader!

Duur voor de geleverse kwaliteit

Spullen voelen platic aan. Aan en uitknop gaan stroef. Lader is maar zo-zo. En dat voor een hige prijs.

Mooi products

Ik bestel al jaren bij CLD. Altijd naar volle tevredenheid. De kwaliteit-prijs verhouding is prima, de service is top. Bestellingen worden compleet en op tijd geleverd. Men houd je fijn op de hoogte van het bestelproces.

Geen idee nog

Ik heb het pakketje nog niet gekregen helaas we wachten nog met smart

Klasse

Snelle levering van het juiste artikel. Zeer fiscreet geleverd.

Snel en discreet

Pakketje was snel geleverd, goed verpakkt en discreet in een doos. Product werkt goed.

Betere maten

Snelle levering, goede service, mooie lingerie voor een mooie prijs. Maten, vooral onderbroek/string klopt niet vaak. Vallen veel te klein uit.

Geweldig mooie stringetjes

Geweldig mooie stringetjes gekregen van mijn man. Goede kwaliteit en zitten heerlijk. Snel bezorgd.

Netjes geleverd. Discreet. Voor herhaling vatbaar!

Snel iets moois

Mooie kwaliteit Snelle levering

Tevreden

Jullie leveren op een discrete manier, dat vind ik erg fijn.

Ik ben uitstekend tevreden over de service en de levering.

Ik ga zeker nog wel eens een keer iets bestellen want ik ben ontzettend tevreden over hoe er de service en de de levering worden afgehandeld. Het is allemaal snel en efficiënt. Ik zal dit bedrijf zeker ook aan anderen aanraden.

Leveren wat is beloofd

Goed, snel en kwalitatief

Snel service en goede producten

Wanneer er iets word vergeten, corrigeren ze deze fout snel en zonder problemen.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy