Twas echt vandaag bestellen. Morgen in huis. Pakketje werd netjes afgeleverd en op tijd.

makkelijk in gebruik

Super service

Fijne service en mooie lingerie

4 producten besteld, één product anders als op de foto

Body morena zwart heeft op de foto een halsband maar dat wat u gestuurd heeft is zonder halsband. Ik heb geen tijd en geen zin om het terug te sturen . De rest was ok

Snelle levering, goede kwaliteit

Voorpret !

Super spannende artikelen! Uitkiezen betalen en super snel in huis! Nu nog wachten tot de kerst en dan tijd voor fun! Ben benieuwd hoe mijn partner het vind... Vast heerlijk!

Snelle levering, goede service en grote selectie

De service en levering is uitstekend, ook veel variatie en grote selectie aan keuzes betreft water verkocht wordt. Het enige, wat althans vrij logisch is, is dat goedkopere dingen vrij snel kapot gaan. Maar daar is een goede garantie op en word fijn zonder probleem opgelost naar mijn ervaring. Ik mis alleen de grotere maten bij draagbare items zoals lingerie.

Zeer snel en discreet

Echt snel,

Veel en mooie keuze

Veel keuze in alle prijsklassen. Snel geleverd en goede kwality

Mooi product, snelle levering.

Mooi product, snelle service.

Heel snel en mooie kleding

Hele mooi lingerie

Groot aanbod. Mijn bestelling was er snel en er zat ook nog een leuk cadeautje bij.

Snel en discreet

Goede website, snelle bezorging

Ik had de producten anders verwacht. Hierdoor terug gestuurd en netjes mijn Aa koop bedrag terug gekregen. Niet duur!

Top product en snelle levering

Mooi product, makkelijk te bestellen en snel geleverd

niet zo best

kreeg een apparaat wat niet werkte en als antwoord toen ik het retour zond u voldoet niet aan onze retourregels. het is dat ik een ster moest invullen ander stond er niets jammer.

Uitmuntend

Gisteren besteld, vandaag bezorgd.

Zit erg goed en staat erg sexy!!

De titel zegt alles!! Aanrader dus.

Kleding is goed, de service minder

Ik heb een retourzending gedaan en heb nog steeds niet mijn geld terug gekregen.

Al jaren trouwe klant. Altijd goede service, snelle discrete levering en producten zijn altijd van goede kwaliteit. 10/10

Helemaal goed. Snelle levering en een heldere werkwijze

Helemaal goed. Snelle levering en een heldere werkwijze.

Superrrrrr

snel en discreet geleverd

gewoon top. niks op aan te merken.

Fijn en goed

Was goed snel en fijn alles klopte

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy