Kwaliteit, goede prijzen, snelle verzending

Mooie dingen, snelle discrete levering.

Beste Ik heb al ervaring met haar toys. Heel erg tevreden over. Maar nu kreeg ik er eentje toegestuurd die niet werkt. Doet niks na opladen. Mailtje gestuurd maar nog geen antwoord terug (begrijpelijk het is weekend) Ik hoop dat het snel kan opgelost worden. Mvg Isabel Casier

Gewoon snel zoals het hoort.

Of het goed is weet ik pas na de kerstdagen of zei er blij mee is..

Betrouwbare winkel

Betrouwbaar

Teleurgesteld en Super!

Die kleine roze rabbit was na 5 min kapot! Hij stopte er abrupt mee. Deze zal ik niet aanbevelen De andere vibrator is Super! Die is echt geweldig en top! Deze zal ik zeker aanbevelen.

Alles ging heel duidelijk en zoals ze beloven, zelfs in deze drukke Black Friday tijd (en sint, kerst..). Alles past goed en mooie kwaliteit.

Goede service en snel geleverd

Geweldige winkel!

Snel geleverd en goede kwaliteit! Zeker een aanrader.

netjes

Altijd goede service, snelle bezorging. Wat mij wel tegen viel is dat ik setje cockrings had besteld en dit in een pakketje met veel verpakkingsmateriaal is verstuurd- dit had makkelijk in een envelop met een klein laagje bubbeltjesplastic oid verzonden kunnen worden.

kwaliteitsproducten

het verzenden van het pakje duurde iets te lang maar dit ligt niet aan jullie maar aan de transporteur

Keurige levering en redelijk op tijd.

Snelle levering, discrete verzending, uitgebreid assortiment

Uiterst tevreden

Goed alleen jammer dat de kortingscode niet werkte

Super mooi spul!

Snel en goed

Goede webshop, snelle verzending en mooie kwaliteit

Redelijk

Wel ok,wel jammer dat de cadaus er niet bij zitten

Snelle levering, alles compleet

De producten waren snel geleverd en alles zag er netjes uit, ik miste alleen wat mooie verpakking er omheen, nu zag het er wat sober uit. Verder alles prima in orde!

Goede communicatie en snelle levering

Geweldig!

Een dolgelukkige man en een echt sexy vrouwgevoel!

Mooi,ziet er schitterend uit

Pasvorm is uitstekend

Komt goed overeen met wat ik online had gezien.

Netjes op tijd geleverd in deze drukke tijd. Ziet er goed uit, maar nu kijken of het na een tijdje in de praktijk inderdaad ook goed blijft.

Mooie producten maar onbereikbaar

Op 24 november het verzoek binnen om te beoordelen, ontvang ondertussen ook reclame dus mijn email adres is bekend, echter een antwoord op mijn mail van vrijdag 20 november 10.17 tot op heden nog niet mogen ontvangen. Na het bestellen bleek ik een gratis orgasmepakket te ontvangen, glijmiddel is handig voor de autorubbers, verder geen idee wat ik ermee moet. Donderdag 19 november en zaterdag 21 november, en nu nog, is de actie 3=2..... dan had ik graag een extra slip besteld... helaas.... tot op heden dus geen reactie. Kleding is geweldige kwaliteit en valt goed op maat, echter de klantenservice laat te wensen over.

Tegenvallend

Dit keer was mijn bestelling teleurstellend, werkt niet naar behoren

Snel geleverd., en echt discreet verpakt

Top !!

Kwalitatief materiaal, classy, en sexy

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy