Het retourproces

Het retourneren van artikelen gaat moeizaam. Er zit géén retour bon bij de aflevering. En om daaraan te komen is niet makkelijk. Dat is voor mij echt een reden om zo weinig mogelijk te kopen bij deze website. Een retour bon in het pakketje erbij zou de oplossing zijn. Het is ook echt standaard dat deze er niet bij zit. Niet moeilijk toch. Inmiddels ook een reactie gehad van Christine me Duc. Op basis daarvan mijn preventie verder verlaagd. Of ze begrijpen het niet of ze willen het niet begrijpen, ze hebben in ieder geval geen oplossing voor het probleem aangeboden. Verwijzen naar de website waar je niet verder komt is namelijk geen oplossing. MVG.Mar

Gewoon goed!!

Snelle service en discreet

De bezorging was super snel. Er stond 1-2 werkdagen en het was er de volgende dag. Alles was netjes ingepakt en zag er goed uit!

Supper

Via de telefoon zeer goede informatie gehad

Goeie service!

Snelle service, breed aanbod, goeie kwaliteit!

Zeer positief

Nette goed passende kleding

Goede en snelle levering!

Slecht

Pakket is niet afgeleverd niet hun fout maar die van dhl , probleem is nu het wel krijgen opnieuw opsturen kan niet en bestellen ook niet ivm 3 halen 2 betalen. En nu die actie er weer is zijn de artikelen niet op voorraad maar dus wel betaald .

tevreden over het product/service zeer slecht

Op het pakket stond geen naam, hierdoor heeft een andere adresbewoner het open gemaakt en uit de verpakking gehaald. Privacy is weg en anderen hebben aan het pakket gezeten/betast, niet meer te dragen, wordt weggegooid. teleurgesteld en boos. Dit bij klantenservice gemeld en totaal geen respons.

Altijd eerlijk en discreet

Altijd eerlijk en discreet

Snelle service! Contact met klantenservice is ook top! Ze reageerden binnen 12 uur!

Vrij tevreden

Levering was snel en discreet, speeltje was fijn om te gebruiken en gemaakt van een zachte siliconen materiaal en makkelijk te gebruiken. Ze zijn op de website ook vrij duidelijk en kon makkelijk vinden wat ik wou hebben voor een degelijke prijs.

Snelle en discrete service.

Netjes ingepakt en snel bezorgd.

Bestellen via internet is eenvoudig. De levering is zeer snel.

Alles prima discreet geregeld, en goede producten

Ik als man heb via de side diverse lingerie besteld en wist niet echt de maten van mij partner. Ik ben er toch met de hulp van het(maten opneem gedeelte in de site) er goed uit gekomen. De bestelde items zitten perfect (en opwindend voor ons beide):) Dank Christine le Duc voor jullie mooi site.

Snel en accuraat

gewelddig

zeer goed

zo als het is verlopen met artikel alarm knop er op

ik had een wetlook legging besteld bij jullie 2 x de eerste zat een Alarm knop op zelf gesloopt en een gat in de onderkant van de panty gebeld ja jammer de 2 e precies het zelfde alarm knop op de broek ook gesloopt die heb ik redelijk kunnen slopen zonder weinig schade ik denk retour duurt weer enkele dagen dat schiet niet op of wel ter compensatie en de service mogen wel Gratis een nieuwe sturen anders dan kopen wij niks meer bij jullie Hopen op de mederwerking R van Ginkel

Goede snelle service mooie kwaliteit

Snelle en discrete levering.

Spullen waren precies zoals verwacht. Goede kwaliteit en zag er mooi uit.

Altijd tevreden maar niet over het reeds bestelde product!

Altijd erg tevreden geweest over Christine Le Duc en ook al vaker wat besteld naar tevredenheid. Laatst het please me spel gehaald maar helaas niet waar gekregen voor het geld. Dat was wel erg jammer! Was de €25 euro echt helemaal niet waard. Er waren maar 6 standaard opdrachten (die in principe iedereen kan bedenken) en de kwaliteit van de handboeien was erg matig! Wij vonden het een jammere aankoop.

Goede kwaliteit en goede service.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy