Mooi en sexy

Hij sluit goed en en het is precies de goede maat. Het zit lekker en ziet er mooi en sexy uit.

Snel en discreet

De buurman had echt geen idee wat er in het pakketje zat en daar waren wij wel blij mee.

Mooie, sexy lingerie aan een goeie prijs. Bh's zitten als gegoten. Snelle levering en goeie opvolging van het order.

Awesome

Prima service en snel en netjes verpakt.

Wat je besteld krijg je

Kwaliteit is goed. Heb echter geen bericht gekregen dat we iets retour hebt gestuurd. Dus even afwachten of dat goedkomt. Alleen jammer dat je 2 keer verzendkosten moet betalen als iets niet past engerling moet worden. Dit kan echter niet dan moet je 1 artikel terugsturen. Dus verzendkosten kwijt! Vervolgens nieuwe bestelling plaatsen met nieuwe maat en vervolgens weer verzendkosten. Dat is een beetje jammer. Wordt het toch een stuk duurder.

Pakket was zeer snel en goed verpakt geleverd helaas zat mn kado de gratis nieuwe vibrator boven we

Dat de order goed binnen kwam is een plus dat er een product onbreekt kan gebeuren dat ik niemand bereiken kan om dat op te lossen is teleurstellend. Vind jullie collectie goed ben tevreden met de items . Wil ze wel graag ontvangen na aankopen ook de gratis producten boven de bestelling van 60 euro . Mvg Jolanda

Perfect fit

Perfect fit

Snel discreet

Snel en discreet verpakt

Mooi

Prachtige lingerie, qua maat past ook perfekt. Wat ik wel minder vind is, dat je boven een bepaald bedrag een cadeau kreeg, maar stond er niet bij zolang de voorraad strekt en dit vind ik wel misleidend, terwijl je dan aan totaal €134 een bestelling hebt gedaan!

Niet goed

De bh en string zijn van veel mindere kwaliteit dan de foto doet vermoeden.

Perfecte service

Correct afgehandeld. Jammer dat het product niet paste.

De lingerie is prachtig!

Snelle levering en de lingerie is prachtig net zoals op de foto, goede kwaliteit en mooie pasvorm.

Altijd op tijd en netjes ingepakt

Snelle en veilige service

Er kan maar 1 de beste zijn,En dat is Christine le Duc

Ik kan geen minpunten vinden.

Snelle en keurige levering

Pakket werd direct de volgende dag bezorgd en er stond geen logo of afzender op de verpakking, heel discreet!

Maakt waar, waar ze voor staan!

Wel even in de war gezeten. Na plaatsen order kreeg ik een mail dat mogelijk één van de bestelde artikelen later zou komen. Gelukkig kwam toch alles gelijk.

Ook voor grote maten

Leuke, mooi zittende lingerie en dat ook voor een cupmaat meer.

Prima levering

Producten komen goed overeen met de omschrijving.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Dildo prima, bh setje was blij dat ik groter had besteld want het paste jaar net

Snel en discreet

Mooie bh zit top! snelle levering!

Tevreden

Snelle levering. Producten naar wens. Betaling achteraf ging goed. Alles naar wens en ik ben tevreden.

Redelijk

Ik heb een body besteld maar ik wist niet dat deze doorschijnt bij het kruis. Dit was niet te zien op de foto en stond niet in de beschrijving. Helaas kwam ik hier pas achter nadat ik de verpakking had geopend. Deze kon namelijk niet weer dicht, anders had ik het product graag geretourneerd.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy