Rampzalige onbetrouwbare klantenservice

Per e-mail heb ik initieel de klantenservice om bevestiging gevraagd om een geopend product retour te sturen, aangezien ik bij opening constateerde dat het product niet compleet was (wat achteraf overigens veroorzaakt bleek te zijn door misleidende informatie op de website). Hierop werd mij aangegeven dat dit product vanzelfsprekend(!) retour verzonden kon worden. Na controle van het product door CLD wordt er echter aangegeven dat dit product niet retour genomen kan worden, omdat de verzegeling verbroken is (wat ik duidelijk in mijn initiële e-mail vermeld had). Ze kunnen verder "niets meer voor mij betekenen", behalve dat het product terug naar mij verzonden kan worden nadat ik de nodige verzendkosten betaal. Inmiddels ben ik helaas ruim een maand bezig om geld terug te krijgen voor een geretourneerd product, waar ik vooraf om toestemming heb gevraagd. Bij de klantenservice word ik van het kastje naar de muur gestuurd, omdat de medewerkers van de klantenservice blijkbaar moeite hebben om e-mails goed te lezen en te begrijpen. Kortom: interne communicatie loopt blijkbaar totaal mis, wat leidt tot onbetrouwbare communicatie richting de klant. Onredelijkheid en klantonvriendelijk. Eerste keer, nooit meer.

Defect

Mijn product was defect

Krijgt wat je besteld

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle service maar wel duur

Uitstekende service

Bestelling snel en discreet verzonden super :d

Goede en snelle levering; product voldoet volledig aan de verwachting.

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Prima. Bedankt

Snel, verzorgd en netjes....

Goed en verzorgde site Makkelijk producten te vinden. Snelle levering en ook de verpakking is prima.

Heel snel bezorgd

Goed assortiment en Savonds besteld, volgende dag al in huis. Top

Duidelijke site . Groot aanbod , snelle levering

Makkelijk te zoeken . Groot aanbod en lekker snel geleverd

Zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering

Fijne webshop

Prima webshop die makkelijk navigeert. Voldoende filters om binnen de mode te zoeken naar passende kleding. Het winkelmandje werkt makkelijk en bestellen en betalen gaat zonder problemen. Daarnaast veel tips en adviezen, en de mogelijkheid om workshops te bezoeken.

Perfecte levering

Keurig en netjes geleverd en mooie producten

Snelle levering, mooi produkt

Klantvriendelijke servicegerichte medewerkers in de winkel

Niet alleen online, maar ook in de winkel word ik goed geholpen. Vriendelijke medewerkers die indien de juiste maat er niet bijhangt, dit via andere filialen regelen. Online wordt ook discreet en snel verstuurd. Ik hoef nooit lang te wachten op mijn bestellingen.

Oke, maar belofte wordt niet nagekomen.

Bestelling geplaatst om 21.30 uur, dus voor 22.00, en volgens website wordt beloofd dat bestelling volgende werkdag in huis is. Dat lukt niet, duurde een dag langer.

gewoon goed, veel keuze

al een aantal keer iets besteld, tevreden klant

Het was snel binnen en de maat komt ook goed overeen

Ik ben erg blij met mijn aankoop

Anoniem en Netjes op tijd geleverd

Netjes anoniem geleverd

Top kwaliteit en snelle levering

Leuk setje voor leuke prijs en snel geleverd

Uitstekende servce, snelle levering.

Bestellen en betalen gaat gemakkelijk (ook zonder account). Goede terugkoppeling van de status van de bestelling, zelfs de bezorger geeft binnen een tijdsframe van 2 urr aan wanneer geleverd wordt.

Zeer mooie spullen.

Mooie stof en netjes verpakt

Mooie speeltjes waar ik nog lang gebruik van ga maken. Alleen voor de dubbele dildo zou ik wel een gebruiksaanwijzing willen ...

Een bestelling bij Christine le Duc is een genot om te ontvangen.

Wat Christine le Duc belooft komen ze na. Uitstekende service, mooie producten en discrete levering.

Makkelijk, snel bestellen,betalen en ontvangen!

Zeer ruim assortiment! Fijn dat er ook aan het mannelijke plezier & toy's for boys is gedacht, en daarin vrij ruim assortiment is..! Blijf dit updaten! Makkelijk en snel bestellen! Extra fijn met verschillende betaalopties! Snel geleverd ook! Top!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy