uitstekend

netjes gesorteerd,

Uitstekend kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering

Discreet, mooi, juiste prijs/kwaliteit verhouding

Altijd nog blij geweest met mijn bestellingen! Discreet geleverd en altijd snel, mooie lingerie/producten en prijs/kwaliteit verhouding is goed!

Snelle levering en tevreden over product

Erg tevreden over mijn bestelling. Meteen na één dag binnen en zoals op de foto. Wel was een kous na één keer dragen al gescheurd, dit was het enige minpuntje. Al met al zeker een voldoende.

Mooie lingerie

Heel tevreden van kwaliteit van een mooie lingerie set, snelle levering. Een cadeau is ook van goede kwaliteit

Product voldoet enorm goed

Snelle levering en goede kwaliteit!

snelle vlotte levering van goed product

zeer goed produkt

Snelle service, mooie spullen

Mooie collectie

Goede en snelle levering, communicatie per mail uitstekend

Product goede kwaliteit, snelle levering en de bevestigingen per mail uitstekend

Besteld volgende dag in huis. Goede kwaliteit vrouw was er blij mee haha

Fijne ervaring

Goese ervaring met zoals beloofd een discrete levering.

Fijn en discreet

Omschrijving en beschrijving van artikelen correct waardoor goed beeld wat je koopt.

Snelle en correcte levering

Prima product

Snelle levering, goede servic

Zeer tevreden met de geleverde artikelen

goede service en snelle verzending

Veel keuze, met goede beschrijvingen. Snelle verzending in discrete verpakking

Mooie producten

Mooie lingerie en body's die lekker zitten en mooi staan. Ook de volwassen speeltjes zijn een must have.

Netjes alles ontvangen

Makkelijk besteld, en een extraatje ontvangen

vlotte levering

Vlotte levering en de prijzen kunnen wel wat lager.

Snelle levering!

Had mijn bestelling zeer snel in huis het zou als het naar een postbus moest 5 werkdagen gaan duren maar al binnen 2 werkdagen in huis!

Mooi product en snelle levering

Geweldig producten.

Peachtige producten ontvangen. Hele duidelijke website waardoor het gemakkelijk is om producten te bestellen.

Ik was blij verrast toen ik mijn gekochte item paste en het ondanks mijn twijfels dit on line te kopen prachtig bleek te passen . De communicatie omtrent levering is helder en accuraat . Prima eerste ervaring !

Snelle levering, goede service bij retour!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy