Spannend en precies zoals we hadden gehoopt!

Erg tevreden en snel geleverd.

Geweldige service

Mooi product en geweldige service zeer klantvriendelijk!

Mooie lingerie en snelle levering

Dit was de eerste keer dat ik besteld heb bij Christine le Duc. Als 'groentje' op dit gebied, miste ik soms wat extra informatie. Zo had ik het fijn gevonden als er bij de door mij bestelde jarretelset had gestaan dat dit exclusief de kousen is. Kon deze informatie niet vinden. Maar het model heeft deze wel aan. Nu heb ik een jarretelset zonder kousen. Ik had deze anders ook zeker besteld. En de maten waren mij niet altijd even duidelijk. Zo kon ik bij een jurkje kiezen uit de maten 'one' en 'one size/queensize. Dit vond ik erg onduidelijk. Verder zeer tevreden over afhandeling en snelle levering. Ga zeker vaker bestellen.

Vibrator werkt niet

Ik heb pas geleden mijn eerste vibrator besteld bij jullie. Helaas werkt het niet. Hij trilt niet

Snelle thuisbezorging en de producten voldeden aan mijn verwachtingen. Ook de maten klopten.

Gewoon goed

Snelle en goede levering

Slecht

Zeggen “voor een bepaalde tijd besteld, die dag verzonden” klopt niet. Zeer teleurstellend gezien ik het nodig had.

Duurder dan in winkel

Bestellen en bezorgen snel en gemakkelijk. Echter, niet zo slim van CLD om het prijskaartje aan het product te laten zitten, wat een prijs 30% goedkoper toonde dan waar ik het voor bij jullie heb besteld...

Snel en discreet geleverd

Lingerie zit top en ook in een maatje meer

Meestal valt lingerie klein uit, maar de maat was top en goede kwaliteit.

Perfecte service

Goeie en snelle levering

Ik ben heel teverden met jullie.

goed ,en behulpzaam, goede service

goede reactie op een vraag via de mail.

Prima!!!

Mooie lingerie en niet duur . Prima service

Levering te laat

Op jullie site adverteren jullie dat jullie de volgende werkdag leveren. Ik heb op zaterdag besteld en het product was pas dinsdag binnen.

Mooie spullen voor een mooie prijs.

Op zoek naar spullen voor een boudoir shoot. Christine heeft meer dan genoeg. Dat worden spannende shoots.

zeer tevreden

altyd goed en snelle bezorging

Prettige website, snelle en duidelijke communicatie

De website is logisch en ze hebben zeer leuke, mooie en sexy artikelen.

Snel geleverd.

Bestelde goederen waren binnen 24 uur geleverd.

Alles goed geleverd en goede producten.

Prima producten.

Gemakkelijk te bestellen. En anoniem.

keurig op tijd en netjes verpakt

top geleverd

Gewoon prima!

Mooie producten, snelle levering.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy