snel en correct

Veel op voorraad, snelle en correcte levering.

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Vlotte website

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website en vlotte levering en ruime keuzes. Ok !!!!!!!!!!!!!!

Prima geregeld

Snelle goede levering

Goed advies op de site m.b.t de aanschaf

Het advies m.b.t de maat was uitstekend. Daardoor gelukkig geen retour nodig en opnieuw wachten. Graag de mogelijkheid bieden om afhaallocatie reeds bij de bestelling op te geven

Prima kwaliteit en service

Veel plezier van de producten

Snelle levering. Alles eigenlijk perfect

Kort maar krachtig...gewoon Top

Toppie

Zeer betrouwbaar, goede kwaliteit en goede service!!!!!!!!!!!!

IN een woord: Top!!!!!!!!

Onvolledig product ontvangen

Ik had een 2 delig setje besteld, ik ontving een open gemaakte verpakking met 1 onderdeel erin. Alles teruggestuurd.

Altijd de juiste maat, snel levering en prachtig setjes

Prima bedrijf altijd netjes.

Prima, snel, discreet

Goede kwaliteit, snel geleverd

snel en discreet geleverd, goed kwaliteit

goede site, duidelijk, mooie collectie en snel verzonden.

Redelijk tot goed.

De glij en massage olie werkt goed,maar de tube voor op de intieme delen merkt ze niks van.

Veel keus, snel geleverd :-)

Vanalles te vinden, dus voor elk wat wils Bestelling werd snel geleverd. Zal hier zeker weer bestellen.

Schitterend groot assortiment met leuke aanbiedingen

Makkelijk shoppen met goede informatie. Groot assortiment met leuke, aantrekkelijke aanbiedingen. Snelle discrete levering.

Tegenvallend

Tegenvallend

Snelle levering, goede artikelen

Goed! Top!!

Snelle levering. Mijn geliefde is gelukkig met de spullen die ik voor haar kocht. Top

Service is uitstekend

Wanner heb ik me bestelling geplaatste altijd compleet en netjes binnen gekregen.

Duidelijke website.

Artikelen voldoen aan omschrijving en snel geleverd.

Gratis product gekregen helaas defect

Gratis product er bij gekregen helaas Bestelde producten waren goed

Top product en levering

Alles was super

op tijd geleverd

nvt

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy