Levering prima, product zeer slecht

De levering van het bestelde product was prima. Alleen het product zelf (pipedream) is slecht: vibreert amper en maakt een enorm lawaai, alsof je 5 scheerapparaten tegelijk aan heb staan. Je kunt er helaas niks mee. Waardeloos product.

Goed bedrijf

Goed bedrijf dat op tijd levert

mooie kwaliteit en snelle levering

......het enige minpuntje is dat het kado'tje niet te gebruiken was

Snelle en vertrouwbaar

Snelle en vertrouwbare levering. Zeer tevreden

Leuke collectie

De maatvoering zou duidelijker mogen dwz werken met cup maten. En het retourneren mag simpeler. Bv met retoursticker en antwoordnummer bij gesloten.

Snelle bezorging

Qua bestelling komt het de volgende dag binnen. Snelle bezorging.

Keurig op tijd geleverd

Gewoon goed

Mooi setje

Levering was snel reagere snel op de mail.

Beautiful lingerie, good quality.

Beautiful lingerie, matching the pictures and descriptions. One small downside is limited sizes, especially for body's, etc. where cup size is very limited. I wear 70F which gives me limited options. Anyway whenever the right size is available i am very happy with my purchases.

Goed overzicht op de site, snelle levering.

goede en snelle levering

Netjes, discreet en snel geleverd

Alles goed geregeld. Leuke producten, kadootjes mag wel van betere kwaliteit zijn.

Geweldig product, supersnelle service, redelijk qua prijs.

Elke dag plezier van! Mijn manneke en ik genieten dubbel op.

Mooie producten

Zeer snelle levering, en mooie pakjes

Prima webshop

Iets minder mail of een keuze knop Maar op dit moMent krijg veel mail

lekker snel.. net n kwikkie quicky zeg maar

snel adequaat

Duidelijk en een snelle correcte levering

Buitengewone ervaring de producten van Christine le Duc

Zeer snelle levering

Als je iets besteld heb je het de volgend dag in huis, geweldig!!!

Makkelijk online bestellen en snel thuis bezorgd.

Goede kwaliteit producten en betrouwbare service.

Uitgebreid en gevarieerd assortiment van goede producten. Mijn bestelling werd discreet en snel geleverd en er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering. Het enige minpunt vind ik dat de informatie over producten in de webshop in sommige gevallen erg beperkt is.

Goede overzichtelijke webshop.

Duidelijk en overzichtelijk.

Prettig

Fijne website, ik kon duidelijk snel mijn maat vinden. Helaas wel weinig keuze in mijn maat (75F). Verder hele fijne ervaring.

Oké

Een van de producten voor intieme gebruik had gebroken zegel, misschien eerder geopend? Persoonlijk dit vind fijn voor dit soort producten...voor de rest geen opmerkingen

Discreet, snelle levering

Voor het eerst iets besteld. Snelle levering, netjes discreet verpakt, geen defecten. Alles prima dus zeer tevreden klant

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy