playtoy moedwillig verkeerd gemonteerd

De vibrator die ik besteld heb is met twee keer negatief of twee keer positief gemonteerd. de batterijen werken dus niet. Het vraagt van mij veel werk. de pakbon wordt door le duc als bijlage bij de mail verstuurd. is niet toegankelijk en veel rompslomp. vraag me af of ik dus het artikel wel op tijd kan terug sturen. Ik zal dit bedrijf dan ook niet bij mijn vrienden aanraden.

Snel en discreet geleverd past perfect

wrong size sent, expected to pay for replacement

wrong size of bra was sent, returned it. Now I can only buy if I pay for postage again myself. Contacted help desk but no response at all. I did get a helpdesk response ~25hrs after my initial review above and the issue was sorted. The products are good and the service is usually fine so I would recommend.

Late levering

De belofte voor 22:00 besteld volgende werkdag geleverd ging helaas niet op.

Snelle bezorging, geen fijne pasvorm

Ik ben tevreden over de snelheid van bezorging van het bestelde. Ik ben een stuk minder tevreden over de pasvorm van de bh’s die geleverd zijn, onvoldoende steun en zeker niet mooi te dragen onder een shirt, wat strakke blouse

uitstekend

prima kwaliteit en vlotte verzending

Product zit goed en is zoals beschreven, alleen de kleur wijkt wat af van de afbeelding.

Teveel mail

Veel te veel mail

Goede service!

Goede service, alles klopt precies met wat je op de webshop ziet.

Duidelijke site, vlotte verwerking, goede toelichting

Discreet

Goed discreet en niet duur voor dat mooie speelgoed

Ze doen wat ze beloven. Site is makkelijk doorzoekbaar en duidelijk aangegeven wat het is.

Fijne website, snelle levering

Website is prettig om doorheen te browsen. Makkelijk bestellen, snelle levering

Goeie en snelle levering

Goeie kwaliteit en op tijd bezorg

Super bevallen

Prima service !

Makkelijk te bestellen, discreet verpakt, snel in verzending en communicatief volledig !

makkelijk, snel, afspraken nagekomen

Prima verzorgd

Geen bijzonderheden

Netjes geregeld, goede service

De winkels waren vroeger al prima, via internet werkt het ook prima!

Snel, anoniem, blij

Ze leveren geweldig snel, denk alleen dat er volgende keer batterijen bij geleverd moeten worden. Mooie producten. En fijn dat het anoniem geleverd wordt.

Snelle discrete levering

erg blij met mijn aankoop

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. het is ook snel en netjes bezorgd

Was snel en goed kwaliteit

Was goed kwaliteit

Geweldige site en hele leuke speeltjes!!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy