Voor ons geen ander !

Zeer vakkundig advies , snelle leveringen , mooie kwaliteit setjes lingerie

Snelle levering, goede kwaliteit ;) Zeker aanbevelen!

Snelle service en via mail erg duidelijk

Snel geleverd. Product was erg mooi.

Super goed verpakt en snel geleverd

Blij met de pasvorm en het model

Snelle en correcte levering

Goede en kwaliteitsvolle producten.

Overzichtelijke website en snelle levering

Items goed te vinden op de website. Fijn discreet en snel verzonden

Ontvangen van wat ik besteld had, en OK.

Tevreden,wat geen speciaal commentaar vergt.

Niets op aan te merken

Op tijd geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Voldoet aan alle verwachtingen

Zie bovenstaande zin.

genoeg keuze en uitleg

vriendelijke site met genoeg keuze, en voor als je nog weinig ervaring hebt uitleg over de verschillende soorten speeltjes

Mijn producten kon ik vrij snel vinden, de levering was ook zoals aangegeven snel.

Bhs vallen na de eerste dag al de stevigheidstaafjes eruit

Weinig keus ook in g75 plus de stevigheid staafjes vielen al na de eerste dag eruit . Zitten niet fijn

Klein

Goedemiddag Ik heb een zwarte string besteld maar voor vrouwen in maat 42 moet je wel xxxxxl hebben wil het passen dit is de derde slip wat niet past helaas. Mvg Jacqolien

Geleverde werkt niet.

Nog niet de tijd gehad om te reageren, maar geleverde gaat alleen aan en uit met batterijen en heeft maar één stand i.p.v. 10. Dus is defect.

Snelle levering al de volgende dag in huis. Mooie pasvorm. Goede kwaliteit

Snelle levering, goed product

Ik had de volgende dag al mijn product in huis, waar ik heel blij mee was want ik had het nodig voor een feestje

Helemaal goed

Goede service en het pakketje was snel binnen

Zie boven :)

Goede en snelle levering

Snelle levering en goede service en een fijn breed assortiment

Goede eerste ervaring

Ik heb een hele goede eerste ervaring met Christine le Duc. Ik heb goed contact gehad over mijn desbetreffende product, ik ben goed op de hoogte gesteld en ik ben heel erg tevreden over de omgang met klanten. Er werd goed met mij meegedacht en dat is erg fijn.

Goed bedrijf, mooie lingerie

Fijne webshop met mooie producten

Mooie webshop met producten die naar wens zijn ;-)

me vriendin was er blij mee

uitstekend

Super snelle levering. Netjes, discreet verpakt. Uiterlijk en kwaliteit van de producten komen overeen met de foto's en de omschrijving op de site. Maten kloppen helemaal. Kleuren ook, zoals op de foto.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy