Duidelijke site en veel keuze voor eenieder

Fijne site, gemakkelijk te filteren. Heel leuke keuze voor mijn budget

Goedekwaliteit voor een mooi prijsje

Heerlijke lingerie gekocht voor mijn vriendin. Fijne stofjes. Mooie pasvormen. Ze straalt erin! Bezorging is altijd goed

Heel goed!!

kom al jaren in Tilburg in de winkel. En altijd leuk om te komen alleen of met je partner

Slecht retour beleid

Een retour verzenden valt niet mee als je geen printer hebt en verplicht het retour formulier uit moet printen. Ook het retour verzenden via DHL valt niet mee omdat veel punten gesloten zijn en andere zeer beperkt geopend.

super slecht

iets retour gestuurd en nu gaan ze zeggen dat het kapot is maar als dat zo zou zijn meld ik toch dat het defect aangekomen is.

Artikelen wijken af van de omschrijvingen

Artikelen voldoen niet aan de omschrijving van de website. Jammer want je bestelt iets Op basis van de omschrijving

Mooie site

Prachtige, duidelijk foto's van de aangeboden producten. Makkelijk te bestelling. Discreet verzonden.

TOP

In een woord: TOP

Zeer discreet

Geen verwijzing naar winkel op verpakking. Snelle levering.

niet uit elkaar te halen

Apparaat bestaat uit losse vibrator, die in sleeve gestoken wordt en een afstandsbediening. We hebben de batterijtjes gecontroleerd en vervolgens de vibrator in de sleeve gestopt. Weggelegd tot gebruikt, blijkt dat de batterijen het al niet meer doen. De vibrator zit zo stevig in de sleeve dat deze helemaal niet te verwijderen is. Er zit een kabeltje aan de vibrator, die dus niet dient om de vibrator uit de sleeve te trekken. Als dit kabeltje los is, doet niks het meer. Veel geld uitgegeven aan een speeltje, dat we nog niet eens hebben kunnen gebruiken

fast delivery, good quality

everything is as per advertised

Top bedrijf

Selle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel geleverd, geweldig.

Goed en snel

Is goed makkelijk en snel gegaan zoals altijd.

Netjes behandeld

Top site

Altijd mooie lingerie

Niet klantvriendelijk/oplossingsgericht

Er zijn spullen kwijt geraakt tijdens het vervoer, welke ik wel betaald maar niet ontvangen heb

tevreden met het geleverde

nog niet bekend

Nvt

Snel en makkelijk besteld!

Nooit problemen, ook retourzendingen worden snel verwerkt. Soms wel jammer dat jurkjes niet meer te bestellen zijn in maat L.

gewoon goed

wat ik kocht was niet trillend,retour gedaan nu afwachten of ik mijn geld terug krijg.

Tijdig en discreet geleverd en redelijk product

Aardig setje, de kleur vond ik persoonlijk iets te rood. Kwaliteit is goed one size fits all.

super

altijd optijd

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy