Snelle levering, prima service

Al 2x lingerie besteld en beide keren dik tevreden! Snelle levering, prima service, maten zijn zoals ze moeten zijn

Goed en snel

Snel en keurig geleverd

Als ik wat bestel voor 11 uur 's avonds dan is het er de volgende dag.

Leuke artikelen en netjes verpakt.

Ik had drie artikelen besteld en kreeg een cadeautje. Alles zat degelijk en netjes verpakt in een doos. Het is opletten dat je ook echt voor 22u besteld. Een bestelling van achtentwintig minuten later ( in mijn geval vrijdag 22.28 ) is dus ook echt niet de dag erna geleverd ( in mijn geval was de eerste poging de dinsdag erna.

Prettig en snel

Op tijd, prima site.

Goed en snel.geleverd

Mooi en spannend lingerie, discreet verpakt.

Slechte ervaring met levering geen (100% Discrete levering)

Slechte ervaring met levering geen (100% Discrete levering)

Mooi en uitgebreid assortiment.

Levering prima en discreet maar retour sturen was even goed lezen liever een rerourformulier bijsluiten.

Slechts

Er stond 3 halen 2 betalen waarom moeten we dan alle 3 betalen

Mooie dingen

heb niks te klagen

Mooi en sexy

Geeft je een extra vrouwelijk gevoel met een pikant randje.

Altijd op tijd bezorgt en het is fantastische producten

Mijn ervaring is dat de kwaliteit uitstekend is! Word altijd op tijd bezorgt. Nog nooit problemen gehad!! Ben dan ook zeer tevreden!!

Retour service is goed geregeld. Klantcontact is snel en vriendelijk. Heerlijke producten van goede kwaliteit.

Mooi, groot aanbod

Mooie lingerie. Groot aanbod. Gelukkig ook de grotere maten.

vind altijd iets fijns

als we zoeken is het fijn om alles te bekijken

te vreden

wij zijn tevreden . alleen jammer dat op moment dat ik bestel er geen aanbieding is en gelijk na mijn bestelling er een mail komt met 25% korting op alles

Prima en snelle levering!

Precies zoals omschreven

Eerlijk en betrouwbaar

Een goede verstandhouding en eerlijk bedrijf .

In winkel vriendelijk behulpzaam verzending keurig verpakt en discreet.

Discreet, snel en betrouwbaar.

Prettige website, eenvoudig te bestellen en snelle, discrete bezorging.

Slecht

Ik.heb een.bestelling geplaatst en aangezien.de spullen.niet pasten dezelfde dag terug gestuurd. Krijg ik vandaag bericht dat de spullen.niet terug kunnen!!!! Dit is niet zoals vermeld@!!!

ok

ik ben tevreden over de geleverde producten en de levering was ook zeer goed. Met Vriendelijke groet, Peter.

super

snel geleverd goede service

Snelle en discrete levering

De vooropgestelde leveringstermijn werd nageleefd en op een discrete manier geleverd. Zeer tevreden. Hier komen we nog wel eens vaker.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy