Snelle levering mooie lingerie zit heerlijk en staat prachtig

Goede site ruime keus en vaak 3=2 betalen aanbieding

Snel levering maar

helaas zijn de pasvormen erg moeilijk in te schatten aangezien we niet dezelfde maat hebben als de modelen. Vind maten tabel echt een flop want alles past net niet. Maar de stoffen zijn wel mooi en niet zo dat het na 1 keer wassen niks meer is, dus wel kwaliteit.

Product goed, bezorging niet aan huis minpunt

Vandaag bestelt, morgen afleveren klopt niet. Bovendien moest ik pakje in Weesp ophalen, vroeger werd wel thuis bezorgt. Dit stond niet vermeld! Groot minpunt. Mini plat pakje had beter in envelop verstuurd kunnen worden, nu in doos. Zonde van verpakkingsmateriaal. Ga niet meer bij jullie bestellen!

Overzichtelijke website. Producten op tijd geleverd en discreet verpakt. Producten voldoen aan beschrijving.

Snelle levering en uitstekende klantendienst

Mijn bestelling was er erg snel en alles was in orde. Will use again!

jammer dat er niet meteen het juiste type batterijen bij zit

Snel geleverd en goede prijs-kwaliteit

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit. Product werkt super!

Tevreden over de bezorging én de afhandeling van de bestelling

Jammer dat 1 artikel niet leverbaar was terwijl het in de catalogus als leverbaar stond. Wel keurige financiële afhandeling. Het geld was snel overgemaakt. Alleen als ik een vervangend artikel bestel moet ik wel weer bezorgkosten betalen.

Uistekend

Ik vind alles top, snelle levering goed verpakt en leuke speeltjes

Soms Chinese kwaliteit

Tepelklemmen zijn echt pruldingen

super slechte kwaliteit

twee pakjes besteld eentje is al open gemaakt door iemand anders zag ik aan de verpakking en de kwaliteit is zeer slecht

Bestel al jaren producten en nog steeds te vrede Ook in de winkel zelf altijd netjes behandeld oftewel top service!!

Snelle levering. Fijne toys.

Goede collectie, snelle en goede levering.

Makkelijke site, goede keus, snelle reacties, update bij elke stap en super snel geleverd. Blij met de bestelde producten, zijn zoals verwacht!!

Werkt netjes en snel

Als prettig, duidelijke omschrijving. Werkt snel en duidelijk. Houden je op de hoogte van het bestelverloop.

Super tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het jurkje dat ik heb besteld!

Prima site overzichtelijk en veel keus

Snelle service en levering

De kwaliteit van de items is prima!

Kwaliteit is prima! Zondagmiddag meerderen items besteld, dinsdagmiddag alles in één keer afgeleverd. De volgende bestelling ligt in het winkelmandje klaar.

perfect

snelle en correcte levering van een goed produkt

Netjes verstuurd en ingepakt. En super snelle service

Super snelle service en levering

Maandag besteld dinsdag in huis

IK BEN AL 9JAAR KLANT BIJ JULLIE ALLES NETJES KOMT NETJES AAN EN MAKKELIJK TE BESTELLEN

Netjes en maat valt zoals is toe gezegd.

Top! Snelle discrete levering

Geen antwoord op mails

Ik wil een hoop spullen retourneren. Aangezien nergens een formulier te vinden is, heb ik al 2 keer een mail gestuurd. Inmiddels bijna twee weken verder en nog steeds geen reactie. Echt heel vervelend, want ik wil graag mijn geld terug!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy