Snelle levering, discreet en precies hoe het er uit zag

Helemaal goed

Super helemaal tevreden

Snelle en goede sevice

CD geeft goede service en advies.

zeer goed

Zeer tevreden, snelle discretie levering, helaas niet tevreden over het product maar bij klacht direct geld terug, keurig!

Snel geleverd en goed product

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en fijne keuzes!

Leuke speeltjes! Helaas is er eentje die niet werkt maar was te laat.....eigen schuld, gebruik hem nu als dildo.

Prima bedrijf

Alles doet het zoals het moet

Nog geen ervaring

Gister besteld volgendedag in huis en dat op zaterdag geleverd. Top.

Fijne webshop snel geleverd

Ruime keuze , kwa maten is veel uitverkocht helaas. Prijzen zijn redelijk ergens anders goedkoper te krijgen alleen levertijd hier is volgende dag

Ontevreden over niet meer kunnen indienen kortingscode

Ik ben tevreden over de producten maar ik vind het echt heel klantonvriendelijk dat ik m’n kortingscode niet meer kon indienen. Ik was deze per abuis vergeten te vermelden bij de bestelling. Ik heb dit per mail gemeld. Oplossing van de helpdesk was om de producten terug te sturen en opnieuw te bestellen?!?!! Echt heel vreemd (kost toch alleen maar meer) en heel klantonvriendelijk. Terwijl ik toch veel bestel...

Alles netjes optijd. Hele mooie setjes.

Deze x minder dan vorige keren

iets gekocht maar bleek niet compleet zoals op t plaatje ... naar de winkel gegaan om te ruilen maar dat kon niet dat moet online ... vind dat geen fijne service

Gewoon super,

Zeer tevreden,

Na online besteld te hebben is het snel geleverd op het huisadres. Super

Snelle levering en top servicr

Bestelde lingerie kwam gelijk de volgende dag binnen! Super blij met de snelle levering. Helaas is boven en onderkant maar in een maar te bestellen dus alles ging weer retour gezien mijn heupen iets breder zijn.

Volgens afspraak netjes verzorgt

Goede website, voldoende keuze. Voor ieder wat wils zowel mannen en vrouwen. Levering volgens afspraak netjes verzorgt en compleet

Het was maar een kleine bestelling, en toch, de afhandeling was snel en zonder problemen. Kort gezegd, heel professioneel!

Nauwkeurige omschrijving, goede levering.

Goede en duidelijke site.

Site is duidelijk en overzichtelijk!

Mooi lingerie

Mooi

Zit perfect. Mooie kwaliteit, snel ontvangen:)

100%.

Ik koop al jaren eerst in de winkels en sinds kort thuis bestellen,en 9 van de 10 keer de volgende dag in huis,behalve met de weekende, goed verpakt en de eerste klacht,moet nog komen,ik kocht vroeger al op t Damrak in A.dam.hartelijk dank,

Goede retour regeling

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy