It looks and feels amazing

Topervaring

Snel besteld, rappe bezorging en discreet verpakt

snel en netjes verzonden

Snelle levering en erg tevreden met de bestelling

'S middags besteld en de volgende dag al in huis! En erg blij met t bestelde jurkje, mooie kwaliteit en zit heerlijk.

Ik ben tevreden!

De bestellingen lopen goed en discreet. Eén keer heb ik een verkeerd product ontvangen. Dit werd toen prima afgehandeld.

Snelle levering, mooi product

Altijd lieve vrouwen bij Christine le Duc in Rotterdam.

Supersnel en alles wat we wilden hebben!

Het bestellen ging heel gemakkelijk en snel. De levering was snel en de bestelling zelf voldeed aan de verwachtingen. Bestelling klaar, spelen maar!

Super snelle levering!

Het was even zoeken om alle delen van het setje bij elkaar te vinden, maar daarna snel te bestellen en zelfs in deze tijd met vertraagde leveringen van veel bedrijven, werd het zelfs op zaterdag op tijd bezorgd!!

Gewoon goed

Geen klachten

Kon beter

Snelle levering, maar de kwaliteit kon beter. De BH’s ondersteunen de borsten niet goed en de maten van de strings zijn verschillend bij maat M.

Snel geleverd, slechte kwaliteit spullen

Ik vond de site matig en dat wat ik de vorige keer heb besteld stond er niet meer op. Vervangende spullen gekocht en die waren bijzonder teleurstellend. Denk niet dat ik hier terugkom.

Fijne site, snelle bezorging

Mijn 2e keer bestellen hier en weer helemaal naar wens :)

Het bestelde werd na één dag bezorgd

De artikelen geven niet de voldoening die ik ervan verwachtte.

Top artikelen en snelle levering

Duidelijke en directe service en de bestelde artikelen zijn heerlijk sensueel

Al een aantal malen wat besteld bij CLD. Bevalt prima. Ruime keus. Prijzen ook nog aantrekkelijk. zeker bij aanbiedingen.

in de webshop is het goed te vinden

na bestelling snel geleverd. iets meer omschrijving bij sommige producten mag wel, bv maat, materiaal.

Al decennia mooi bedrijf

Leuke spullen en dito informatie over alles wat met erothiek te maken heeft

Prima winkel met leuk personeel

Medewerkers zijn altijd positief en denken ook vaak mee. Ook maken ze suggesties over de items die gekocht worden. Ook bestellen van items via de winkel is prima. Wat wordt besteld is de volgende dag al af te halen.

Super fijn en spannend, echt iets om je seks een flinke boost te geven

Alles wat tot nu is besteld is top kwaliteit, het is fijn en ziet er goed uit, we kunnen er beide enorm van genieten. Het maakt het vrijen gewoon helemaal compleet!

Prima en vlot geregeld

Prima en vlot geregeld

Snel geleverd maar verkeerd product

Eerste bestelling bij CLD. Aantrekkelijk door de aktie "2e artikel 50%“. Snel geleverd. Helaas 1 dan de 2 producten totaal anders dan besteld. Retour procedure gevolgd wat op zich duidelijk was. Nu afwachten of ik nog het goede product krijg, en hoe snel...

Vandaag besteld morgen in huis, klopt. Alles zorgvuldig ingepakt, niet overal batterijen erbij, dat was een tegenvaller.

Fijne producten.

Snelle bezorging, ruime assortiment en discreet verpakt bij bezorging.

Overzichtelijk en ruim assortiment

Over het algemeen genomen betaal je hier iets meer als bij een bijv. een bol.com ( of vergelijkbare site) voor een vergelijk product. Maar de kwaliteit is wel beter. Als je iets zoekt op de website is de keuze ruim en met de filters kom je qua overzicht een heel eind.

Geen klachten. Wordt netjes geholpen

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy