keurig en snel geleverd

mm

Snel in huis

Alleen maar goed!

Goede communicatie snelle service

Discrete levering, snel geleverd. Duidelijke mailing over betaling en bezorging.

Mooi

Kwaliteit

Erg storend dat er geen retourticket aanwezig was in pakket.

Stop er voortaan een retourticket in de enveloppe. Wel zo prettig voor de klant. Verder prima producten.

Snelle levering , netjes verpakt

Al div keren wat besteld en altijd dag erop geleverd en discreet verpakt .

Mooie lingerie naar mijn smaak

Mooie lingerie,snelle levering. Alleen n kleinere maat bestellen qua omtrek!

Prima verpakking en producten

Goede ervaring met het bedrijf

Adventkalender Snelle bezorging en mooi product

De levering was top. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat het niet leuk verpakt was.

Snel en discreet bezorgd en mooie producten.

Snel en discreet bezorgd en mooie producten.

Mooi verpakt, op tijd geleverd, mooie producten.

Zeer positief

Duidelijke site, mooie aanbiedingen, leuke acties, discrete levering.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Prachtige bh’s, perfecte pasvorm, snelle levering

Onlangs prachtige bh besteld. Zelfs in mijn cupmaat. Pasvorm is echt geweldig. Het werd de volgende dag discreet geleverd. Fijn!

Goede service en snel levering

Duidelijk, goeie en snelle bezorging

Retour zenden wordt niet heel makkelijk gemaakt; je moet zelf een printer hebben!

Discreet verpakt en verstuurd maar als je retour wilt zenden is er geen pakbon of retourlabel meegestuurd. Aanmelden van retour kan wel digitaal maar dan krijg je een retourlabel dat je zelf moet printen. Als je zelf geen printer hebt zodat je niet 'discreet' thuis kan printen verwijst de klantenservice je naar de mogelijkheid om bij de buren, in een printshop of bibliotheek te gaan printen. Dat kan toch eenvoudig veel beter ?!?

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Zoals meestal, snelle levering. Bh setje van goede kwaliteit. Alleen dacht ik op de foto te zien dat het een push-up/voorgevormd model was, maar dat was het dus niet, jammer. Maar vind 'm wel mooi genoeg om te houden.

Geweldige BH

Super leuke bh. Zit prachtig en lekker. Was er in een dag.

Compleet en snel bezorgd

Zoals altijd werd de bestelling snel, en volledig, bezorgd

Mooi

Dat wat ik heb besteld ziet er goed uit en zit prima. Ik heb wel het idee dat het wat kleiner valt dan dat ik gewend ben, maar dat kan ook aan mij liggen. Het fijnst vind ik de discrete bezorging. Zeker omdat het pakketje bij de buren is afgeleverd omdat ik op het moment niet thuis was.

Mooie lingerie op tijd geleverd

Lovely lingerie

The lingerie is great! Service and delivery was quick and professional.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy