Een bedrijf dat niet waarmaakt wat ze beloofd.

Als ik op vrijdagavond voor 21.20 iets bestel en er wordt gesproken dat voor 22.00 uur besteld de spullen de andere dag bezorgd worden dan geloof ik dat. Niet op zaterdag zelfs niet op maandag maar pas dinsdag later in de middag is mijn cadeau aangekomen. TE LAAT!!!!! Ik ben erg teleurgesteld in Christine le Duc. Jullie spreken op jullie site over nieuwe arrivels en als je dan naar de winkel in Tilburg gaat om het een en ander te halen, is die winkel half leeg. New Arrivels niet te bekennen en voor de tweede keer heb ik 40km (heen en terug) naar Tilburg voor niets gereden. Niet getreurd dan bestellen we het via de site. Maar o wee ook die laten je in de steek. Beslis geen winkel of site waar ik nog ooit iets zal gaan kopen. By the way, jullie personeel in Tilburg is OK en erg behulpzaam maar ook zij konden mij niet helpen met al die lege schappen!!!!! Ik denk dat u op uw site moet vermelden dat als je iets in een van de winkels wilt kopen je eerst navraag moet doen of ze überhaupt iets op voorraad hebben. Resultaat: een erg ontevreden klant.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Leuke producten besteld die zeker voldoen aan de verwachtingen. Prijs/kwaliteit staan goed in verhouding. En lekker snel in huis! Ik kijk er naar uit om het volgende uit te zoeken!

Goede snelle levering

de beschrijving en de aanbevelingen via de zoek opdrachten kunnen iets beter. Ook wat meer maten zou een plus punt zijn.

Goede website, snelle levering, mooi product

Goede Website, volgende dag geleverd, duidelijke instructies als je het retour wilt zenden. Discreet en goed verpakt. Ben zeer tevreden.

Snel en kwaliteit

Tevreden

Uiteindelijk door de Meent goede service

In de winkel in Delft prettig geholpen door een vrouw echter thuis blijkt het product enorm veel herrie te maken en ook niet voelbaar te zijn. Na bellen met de winkel uiteindelijk de manager in Delft gesproken. Deze geeft aan dat alleen service verleend wordt als het product niet werkt.. Hij zou het product zelf wel even gaan proberen en ons dan terug bellen. Belt niet terug. Na veel bellen weer de manager aan de lijn die wel aangeeft dat het ding behoorlijk geluid maakt maar wat is veel en tsja gevoel is persoonlijk. Ik krijg alleen een bon als ik hem in kom leveren (woon niet in Delft) en hij nog slechter is dan in de winkel. Na een tip van het hoofdkantoor naar een niet franchise winkel gereden: de Meent in Rotterdam. Daar nemen ze , ondanks dat zij het product niet in het assortiment hebben, het toch in (manager gaat het wel regelen) en geven tegoed. Zo hoort het toch? Complimenten voor de dame (en mannelijke manager) van de Meent voor de service en de uitstekende advisering! Advies dus: vermij d de franchise winkel in Delft, ga vooral naar de Meent!

Super geholpen

Mooie lingerie en snelle levering.

Mooie lingerie en een snelle levering. Helaas was er een draadje van een string los, waardoor de stof los komt en het na 1x dragen niet meer draagbaar is. Een kymono en andere lingerie set zijn prima. Een volgende keer koop ik liever een set in de winkel zodat ik kan zien wat ik koop.

Altijd meteen geleverd en prima kwaliteit

Snel Geleverd en in Discrete Naamloze Verpakking !

Netjes en snel in naamloze doos geleverd

Massageolie bijna over houdbaarheidsdatum.

Massage olie besteld die over 4 weken al over de houdbaarheidsdatum is. Slechte levering dus.

Mooi niet te duur

Wat we besteld hebben was op tijd en super

Uitgebreid assortiment en snelle levering

veel producten van super sexy tot elegant. Fijne website en communicatie.

Alles in orde

Super goede levering. Netjes op tijd.

altijd optijd binnen de bestelde artikelen

zeer tevreden

Goede ervaring.

Goed ontvangen,op tijd.prima zo,hoop dat het ook zo blijft.

Uitstekende service

Alles wordt snel en discreet geleverd. Uitstekende service. Bestellen regelmatig toy of lingerie en tot nu toe geen teleurstellingen.

De beste eroshop! Snelle levering en duidelijke berichtgeving over de status van de bestelling.

Een speeltje en lingerie besteld,alles voor een goede prijs en vlot geleverd.

Mooie collectie

De afgelopen weken heb ik lingerie en een vibrator gekocht en geprofiteerd van de korting. De lingerie valt wel wat klein maar is verder van goede kwaliteit. De levering gaat snel en ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging

Gewoon goed

Ik heb een fijne en goede ervaring met Christine le Duc. Op tijd en een ruime keuze.

Gewoon goed

Ik zocht naar een butplug en het was meteen voorradig en werd ook direct verstuurd.

Goed geregeld

Snel, vriendelijk en goed bezorgd. De spullen zijn mooi en plezierig te gebruiken. Was een goed plotseling plan van en voor mezelf.

als nieuwe klant had ik wel een presentje bij mijn eerste bestelling verwacht maar daarentegen was de bezorging en de bestelling uitstekend mvg richard

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy