Netjes en snelle levering

Goede levering. Ik had één broekje met one size die ook al heb ik maat 38 absoluut niet over mijn benen omhoog kon schuiven. Vreemd. De rest met maat one size paste prima.

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede kwaliteit

Heb al paar bestellingen gedaan en steeds komt alles vlot en snel naar je toe. De producten zijn goed van kwaliteit.

Snelle levering en mooie kwaliteit artikelen.

Geen op of aanmerkingen. Alles is goed verlopen van moment van bestellen tot levering.

Prime kwaliteit

Juiste levering, kwaliteit en service. Reden om te bestellen en Herhaling orders plaatsen!

Prima levering, ook de retour in uitstekend afgehandeld.

Uitgebreide website, makkelijk bestellen en snel en discreet geleverd.

Is gevarieerd en goed

Is goed

Snel netjes contact gehouden Goed afgesloten

prima service,

natuurlijk gebruik gemaakt van de acties maar dan nog, snelle service , discreet verpakt, mn vriendin leek een beetje "öpgedroogd"te zijn maar na het bestellen van een mooie paarse wand dildo gaat ze elke keer eerder naar bed en speelt ze uitvoerig met de dildo.... super hoor. op naar de volgende sexi uitdagingen uit de winkel

Top!!!

Snelle verzending!! En prima producten!!!

Zeer duidelijke site

Snelle levering in discrete verpakking Doen wat ze beloven.

Zeer goede service

Ik kocht een kado voor mijn vrouw en betaalde voor het eerst via Afterpay (zonder betaling blijft het een verrassing!). Het pakket was snel in huis, maar mijn vrouw vond het niet mooi. Meteen een retour aangevraagd en dat verliep heel soepel. Het pakket kon via een DHL pakketpunt teruggezonden worden. Na een paar dagen werd de bestelling geannuleerd en de betaling bij Afterpay gesloten. Alles werd goed gecommuniceerd. Ik heb nog wel 1 punt van aandacht: Er zat een prijssticker op het kado!

Uitstekende site

Een site waar als je iets besteld ze beloven dit de volgende dag te leveren. Dan doen ze dit ook. Goede kwaliteit producten. Alleen jammer dat van sommige lingerie setjes, de maat niet echt klopt. In de zin van een maat groter. Maar voor de rest een duim omhoog

Duidelijke overzichtelijke site, product zoals omschreven, maten kloppen, goede kwaliteit, extreem snelle verzending. Ik had mijn pakketje inderdaad de volgende dag al binnen. Ook altijd leuke kortingsacties :)

altijd goede service

de website is overzichtelijk en altijd wordt er snel en op tijd geleverd

Super snelle levering

‘s Avonds besteld, de volgende middag al in huis!

Groot aanbod en snelle levering

Ze hebben een prachtig breed aanbod waar je prettig naar kunt kijken. Prijzen zullen wel concurrerend zijn... Geen idee, met dit verzendhuis ben je opgegroeid en blijf je bij. Snelle levering verhoogd de pret van het kijken.. Door gaan zo!

Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Christine le Duc heeft een heel groot aanbod, absoluut niet duur, goede kwaliteit en hele snelle levering!

Mooi lingerie set. Ga zeker nog een keer bestellen

Happy with the products

Quick delivery and decent products. Loved the third item for free sale

super en op tijd geleverd goed product ook

top!

Verrijkend, in meer dan 1 opzicht!

Wat kun je nu nog meer wensen dan, middels het ervaren van je eigen seksualiteit, een blijer, rijker en meer tevreden mens te worden? Nog lang niet uit-geëxperimenteerd. Dank Ms. le Duc!

Excellent quality and on time delivery

Good experience

Goede kwaliteit en snelle levering

Erg snelle levering en lingerie voldoet aan mijn verwachtingen.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy