Snel geleverd, goede kwaliteit en service

Prima producten, discrete en snelle levering

Jullie hebben een fijne producten en het wordt snel en discreet geleverd. tot nu toe zijn de producten die ik besteld heb helemaal oké

Prima apparaatje

Snelle en goede service

Goede en klantvriendelijke service

Goede service. Producten zijn van goede kwaliteit en doen wat ze moeten doen. Kom hier geregeld terug voor leuke gadgets of kleding en blijf dit zeker doen

Perfect verpakt, snel geleverd, blij met 't product!

Perfect!

Goede service volgende dag mooi optijd binnen zeker een aanrader

Heerlijk

Uitstekend en een goed product, snel bezorgd: precies op tijd!

Snelle discrete levering van topproducten

Altijd de volgende dag in huis en goede kwaliteit producten

Mooi spul

Zeer prettig om naar te kijken ;)

gemak

gemakkelijk besteld , snel in huis , simpel ruilen als je het verkeerd gedaan hebt kortom geweldig wat een gemak

Een top web store. Veel keus

Bestelling was snel binnen

Terug "retour" duurde erg lang Waardoor geld terug ook lang duurt Klantenservice aan telf erg aardig meedenkend

Goed maar kan beter

Gewoon goed alleen volgende keer. Even laten weten welke dag en tijd het pakketj arriveert. Verder top

Goede producten en nette prijzen snelle levering

Goed bedrijf goede service

Vakkundig

Uitgebreide keuze, snelle discrete levering en prima kwaliteit

Zeer snel, duidelijk en voldoet aan verwachting

Geleverd zoals beloofd en voldoet aan verwachting.

Kwalitatief en top producten en goede service

De artikelen die ik gekocht hebt zijn van goede kwaliteit en in prijsverhouding prima. De service is top de artikelen die niet functioneren mag je terug sturen en krijg je discreet een nieuwe artikel terug. Ik ben zeer tevreden.

Verrassend assortiment met sexy uitstraling

Snelle levering ondanks deze tijd en geleverde artikelen passen voorbeeldig sexy

Heel goed.

Makkelijk uitzoeken voor mijn vrouwtje.

Doet wat het moet doen.

Niet zwaar in de hand, fijn gevormd, komt wel even nauw aan met wennen/zoeken, maar doet absoluut wat wordt gezegd. Geen batterij nodig, gewoon opladen.

Leuke produceren snel geleverd

Leuke producten besteld die snel binnen kwamen! Een product ging wel als snel stuk maar dit werd goed opgelost.

snelle levering, goed product.

ik heb goede ervaring met dit bedrijf.

De maten kloppen niet. Viel heel klein . Wel jammer want was een leuk setje

Snelle levering, nooit slechte ervaringen gehad

Netjes discreet en snel geleverd

Email contact loopt goed en snel. Levering is ook snel netjes en discreet.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy