mooie artikelen en prima service

Ik heb 3 jurkjes besteld. hiervan zijn er 2 erg mooi. 1 jurkje past niet en het is eenvoudig om dat terug te sturen.

Super snelle service

Altijd snelle service!!

Prettig winkelen, goede sfeer en bediening

Al jaren komen wij in jullie winkels. Nooit opgelaten idee gehad. Dit komt zeker door het personeel. Die luistert en geeft prima advies. Nu een speeltje gekocht via de website. Helaas werkt het apparaat niet , zal vandaag contact opnemen met de servicedesk. Ik weet zeker dat ze ook dit prima gaan oplossen. B

Mooie spullen en snelle levering

Leuk setje gekocht voor mijn vriendin! Mooi spul en super snel geleverd!

Kei leuk setje ... en sneller levering

kei leuk setje gekocht... maat was goed en snelle levering

Komt afspraken niet na

Heb gebruik gemaakt van de aanbieding 3=2. Zonder tegenbericht kreeg ik slechts één artikel. Had juist gebruik gemaakt van deze aanbieding waarbij ik dan eenmaal verzendkosten moest betalen. Ben niet tevreden ook niet na indiening van mijn klacht. Je krijgt dan een algemene mail terug waar je niets aan hebt.

ok

eerste bestelling zeer correct geleverd, mooie pasvorm, correct volgens de beschrijving, tweede bestelling niet geleverd ook niet na 5 dagen, vermoedelijk wel de schuld van post NL maar.... dus maar opnieuw besteld en nu vol spanning afwachten of het er komende woensdag zal zijn.... communicatie over problemen gaat niet vlot, diverse mails gestuurd, communicatie via facebook gaat vlugger.... moraal van het verhaal: lingerie super ***** , probleemoplossing & communicatie 0.... de 5 * zijn dus zuiver voor de lingerie, niet voor de werking van het bedrijf

Netjes optijd afgeleverd

netjes in gepakt snel geleverd

Handige site met veel leuks...

Zocht naar wat leuke speeltjes, makkelijk te vinden en duidelijk uitleg. Nu ook nog met een leuke korting. Gewoon top dus.

Prachtige kleding!

Bestelde een spannend latex-jurkje, heel apart van vormgeving. Afgezien van wat problemen bij het aantrekken (eigenlijk kom je een arm te kort), staat hij prachtig en zit heerlijk. Ik had ook een rode body besteld die geschikt zou zijn voor alle maten. Mijn figuur is slank, maar de body is echt aan de zeer kleine kant. Ik zou mensen met maat 42 of meer deze niet aanbevelen, want dat wordt terugsturen. Ik heb hem gehouden. Verder snelle levering. Niets te klagen...

Heel goed heel discreet

Idem

Niet alles geleverd en 1 dag na bestelling in de aanbieding

Mooie lingerie maar daar heb je het ook wel mee gezegd, mijn bestelling kwam niet compleet, hier heb ik 1 mailtje over gekregen en verder helemaal niets meer van gehoord, dus nog steeds niet geleverd gekregen en ook geen geld terug... 1 dag na mijn bestelling kwam de 3=2 aanbieding. Ik hierop een mail gestuurd en er werd gewoon gezegd dat Ik, zodra het pakketje binnen was, het dan terug moest sturen en opnieuw bestellen... dit schiet niet op als je dan 2 keer verzendkosten moet betalen! Een kleine compensatie zat er niet in, klant is hier geen koning. Jammer!

Geweldige koop ervaring van a tot z

Mooie producten besteld. De maat kon je goed opmeten zodat je het niet terug hoef te sturen of om te ruilen. Was snel en discreet bezorgd. Ook gebruik gemaakt ban de 3 halen 2 betalen.

Precies wat ik had besteld en goede service

Na de bestelling vrij snel de levering in huis

Mijn vrouw was heel tevreden over de kleding.

Snel en correct zoals altijd

Netjes geleverd klopt volgens omschrijving van artikelen shop hier graag

Je wordt goed op de hoogte gehouden ik ben daarom heel tevreden over christine le duc

Product komt niet overeen

Ik had een setje besteld. Prachtig bordeaux rood, met jarretelles. Krijg hem binnen is het knal rood en ik krijg de jarretelles onmogelijk aan de kousen vast. Daarnaast staat het model met pushup op de foto terwijl het product geen enkele ondersteuning geeft. Erg jammer...

Supermooie en goedpassende bh’s

Ik heb 3 bh’s besteld, een aantrekkelijke prijs 3 halen 2 betalen. De pasvorm is perfect, de bh’s zijn mooi om te zien en van goede kwaliteit. Ben erg tevreden met de bestelling en zal in de toekomst zeker vaker bestellen!

Goede ervaring en spoedige levering.

Goede ervaring en spoedige levering.

Goede kwaliteit voor normale prijs, en zeer funtastisch!!

3 artikelen gekocht om de man ook blij te maken, nou dat is gelukt, denkt dat er zelfs een volgende bestelling aan zit te komen. Heerlijk dat je zonder batterijen maar met USB kunt opladen. Ik ben altijd al fan van Christine Le Duc geweest, en wederom heeft ze ons niet teleurgesteld, het tegenovergestelde is meer het geval. Als u twijfelt om hier iets aan te schaffen zou ik zeggen, niet twijfelen maar doen, zo veel keus en zoveel leuks om het nog extra leuk te maken samen. Succes bij jullie aankoop lieve mensen!!

Goede kwaliteit voor normale prijs, en zeer funtastisch!!

Waar voor je geld

Mooie producten, goede prijs.

De bestelde lingerie is mooi qua stof en afwerking. De bestelling kwam snel binnen.

Slechte service

Artikelen prima, alleen kreeg ik bij een gedeeltelijke retourzending niet volledig bedrag retour omdat ik korting kreeg op de totaalbestelling. Als je dan een gedeelte retour stuurt krijg je geen volledig bedrag retour en heb je dus geen volledige korting op je andere artikelen, terwijl ze de retour zending weer voor volle prijs verkopen. Jammer en als je dit kenbaar maakt aan cld reageren ze niet meer. Voor mij geen cld meer.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy