Goed op tijd geleverd

Erg fijne service

Snelle levering en hele fijne betaalbare producten

Snel bezorgd en mooi setje

Het werd optijd en netjes bezorgd. Het was netjes verpakt.

Breed assortiment en goede kwaliteit

Ik ben al 8 jaar een zeer tevreden klant. Het assortiment is breed en een goede kwaliteit. Zeer snelle levering en fijn dat het discreet verpakt is. De prijzen zijn betaalbaar. Regelmatig veel aanbiedingen of kortingen via je email. Super!

Snelle levering en mooie set!

Ik had een setje besteld, deze kwam direct de volgende dag binnen! Fijn discreet verpakt. En precies de omvang grote die aangegeven stond op de website. Een echte aanrader!

Duidelijkheid en kwaliteit

De online-site van Christine Le Duc is zeer makkelijk leesbaar en geeft op de juiste wijze aan wat je kunt verwachten. De kwaliteit van het assortiment is uitstekend te noemen evenals de juiste maatgeving.

Dikke prima

Snel. Goede communicatie. Discreet verpakt.

Geweldige collectie

Het is de eerste dat ik iets bestel hier. Uitgebreide collectie, onwijs veel keus. Discreet verpakt vind ik erg belangrijk, in mijn geval zeker, omdat het bij de buren werd afgeleverd. En een snelle levering.

Wisselend, over het algemeen goed

Ik had vooral avondkleding besteld. Het zat alleen maar goed, behalve een slip die in 'one size' was. Die was gemaakt voor vrouwen die heel petit zijn denk ik, want voor mij was die te klein (ik heb normaal maat 36/38). De kwaliteit van de wat duurde kleding die ik had (€35 voor een babydoll) was ook over het algemeen goed. De goedkopere/glimmende kleding plakte een beetje, waardoor het niet lekker zat. De bezorging ging ook snel.

Snelle correcte levering

Binnen 24 uur geleverd. Vandaag besteld, morgen thuis klopt

Uitstekende service

Alles overzichtelijk op de website, duidelijke betalingsmiddelen en discrete levering.

alles klopte: bestellingsproces, betalen, bezorging, service

alles prima

Mooi setje

Heeel mooi setje, wel een beetje een small topje maar zit verder heel mooi

Alles netjes geleverd zag er goed uit

Prima pasvorm en snel geleverd

Prima bedrijf en keurig verpakt

Fantastische webwinkel

Goede selectie, snelle levering

Leuke producten, veel keuze

Betrouwbaar

Duidelijke website, snelle levering en communicatie hierover

Slecht, slecht, slecht

Mijn product is kapot aangeleverd. Ze zadelen mij op met problemen en krijg geen nieuw product of mijn geld terug. Belabberde service. Ik zou hier nooit meer bestellen.

snelle levering discreet goed product

Niet corona-proof gevoel

De verpakkingsdoos was geopend binnen in de verzenddoos. Daarin zat het bestelde item in een openstaande plastic zak. Ik stel het op prijs als het item in een verzegelde of op andere wijze gesloten verpakking naar mij wordt gestuurd.

Ondanks vele problemen wel een goed product

Als bij bestellen de pagina problemen geeft dat kan maar als daardoor de betalings pagina tot 3x stuk gaat en pas bij poging 4 werkt dan is dat erg raar. Bovendien na bestelling geen mails of order bevestiging gehad Poging tot bellen 3x mislukt verbinding werd verbroken door storing bij hun klanten service kreeg ik te horen . Na contact kreeg ik te horen dat hij al verzonden was. Pas op de dag van ontvangst kreeg ik alle emails in 1 x. Het product was goed verpakt goede kwaliteit.

Helemaal goed

De lingerie die ik heb besteld past goed, meteen de goede maat. Duidelijke omschrijving van het product. Goede kwaliteit en het product is zoals op de foto staat. Zeer tevreden!

Snel en goed

Communicatie, bevestiging vervoer, alles is goed verlopen. Daarbij is alles duidelijk en de producten van goede kwaliteit

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy