Duidelijk en snelle levering

Discrete service, zou het bij mijn vtienden zeker aanraden.

3 producten voor twee betalen werkt niet

Was met moederdag actie 3 halen twee betalen maar lukte niet met bestellen online Dus 2 producten besteld en geen gratis product gehad in principe dat is wel jammer Producten zij wel goed

Al meerdere keren besteld, altijd alles netjes geleverd de volgende dag.

Na bestelling netjes iedere keer een mail met de gemaakte stappen van de verzending. Altijd de andere dag alles netjes afgeleverd. Klantenservice 1 keer gesproken betreft een bestelling, alles werd netjes opgelost, nooit geen problemen gehad.

Uitstekende service

Snelle service en zorgvuldig ingepakt

Goede en duidelijke service.

Onlangs wat producten besteld, alles goed ontvangen. Niks op aan te merken.

Prachtig

Goed verpakt en netjes verstuurd. Lingerie past perfect en een mooie en goede kwaliteit.

Snelle levering. Mooie spullen

Mooie spullen. Snel geleverd

Goed getegeld

Alles is duidelijk en netjes geregeld

Maten zijn niet oké

Service niks op aan te merken. Maar de producten zijn niet wat we verwachten en de maten kloppen niet

Redelijk

Het pakketje was netjes op tijd , alleen na 1 maal gebruik was het al stuk , na mail contact en de nodige gegevens door gegeven te hebben wacht ik ruim anderhalve dag op antwoord . Dat vindt ik te lang

Leuke webshop en ook in de winkel van Den Haag hele leuke mensen.

Snelle levering retouren ook snel verwerkt.. Lingerie wat behouden werd viel erg in de smaak bij mijn man. Eindelijk iets voor grote borsten cup g En kleding maat 54..zeker weer uets bestellen

Alles ging zoals het hoorde

Bestelling was er op tijd, afterpay werkte zoals bedoeld, producten goed verpakt en werkend. Jammer dat ze dhl gebruiken als koerier want die maken er vaak een potje van maar aan de kant van cld kan er weinig beter bij deze bestelling

Prima communicatie en levering. Uitstekend product

Selectie op de website was moeiteloos. Informatie mag iets specifieker. Daarna liep alles gladjes van betalen tot levering En het plezier zat natuurlijk in het gebruik ;-)

Maatvoering van de lingerie is perfect mooie kwaliteit. Speeltjes netjes verzegeld verzonden. Ene dag besteld volgende dag al geleverd en dat in deze tijd. Heel tevreden.

Snelle levering, helaas was getracht het pakket open te maken door derden. Het product zat er gelukkig nog in en was onbeschadigd. Ondanks jullie discretie weten ze bij postbedrijven veelal wel waar een pakket vandaan komt. Ben in ieder geval tevreden met het product, deze is precies zoals jullie het op de website beschreven.

Eerste keer

Doordat een product niet op voorraad was werd levering uitgesteld. Contact met klantenservice is prima

Ik ben tevreden over spullen.

Ik koop altijd bij Christine LeDuc, zelfs op mijn leeftijd van 67 jaar. Ze hebben leuke en mooie lingerie. En ook andere artikelen.

Snelle levering en het bestelde voldoet aan de verwachting.

mooie lingerie

Prima service en mooie lingerie! Heel aantrekkelijke prijzen!

Het zou duidelijker zijn als er een duidelijke hygiëne verzegeling zit op alles wat niet meer teruggestuurd kan worden.

Snelle levering en mooie lingerie, leuke prijzen

Ik ben tevreden.

Snelle service, discreet verzonden. prima product.

Super snelle levering.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy