Snel en discreet geleverd

Veel keuze goede uitleg over optie’s. Keurig en snel geleverd.

Leuk artikel gekocht. Klein artikel in klein doosje. Verpakking was van mindere kwaliteit maar de inhoud maakte het goed. Inmiddels samen genoten van het artikel...

Snelle bezorging van fijne producten!

Binnen een dag bezorgd in discrete doos. Waar voor je geld. Er zaten een paar speeltjes in de doos waar van we niet wisten wat we er mee aan moesten. Enige toelichting of handleiding had aardig geweest. Dat wat wel bekend was, deed prima zijn werk!

Top service!

Alles kwam optijd binnen en alles zat goed verpakt in de doos. Super goede service! Ik ga zeker nog eens bestellen!

Snelle discrete bezorging. Goede kwaliteit.

Na de bestellng hele snelle bezorging. Discreet verpakt. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader.

Snelle levering, prima producten

De levering was sneller dan verwacht, de communicatie was duidelijk en de producten waren wat ik ervan verwachtte. Helemaal prima!

Geen geweldige kwaliteit

Bij het bestellen laat vaak de betaling lang op zich wachten waardoor je later opnieuw je bestelling moet plaatsen. Nu enkele setjes besteld maar kwaliteit is niet al te best, zeer kwetsbare en fragiel materiaal

Waardeloze kwaliteit

Service prima. Snelle levering. Maar het lingerie setje is van een waardeloze kwaliteit. Teleurstellend

Snel en discreet geleverd. Fijne producten.

Wat ik besteld heb heb ik ook ontvangen. Alle producten voldeden aan mijn stoutste dromen

Super goed

de beste kwaliteitsproducten

Uitstekend!

Snelle levering, betrouwbaar, mooie producten en leuke acties!

Enorm prettige winkel

Producten van kwaliteit, mooie prijs en discreet geleverd. Top zaak waar ik al jaren met plezier winkel

Altijd goede service

We worden altijd correct behandeld, ook erg discreet zowel in de winkel als on line. Spullen zijn goed verzorgd en als er eens wat is wordt het goed opgelost.

Snelle en nette levering van de bestelling.

Product al geopend ontvangen, niet het juiste product.

Na melding van al geopend en niet juiste product na een week nog geen reactie op de retourzending.

Goede en vriendelijke service

Goeie service

Ik kreeg mijn bestelling na 2 dagen , prima ingepakt en ik was blij met wat er in zat!

Mooi product en discrete levering

Top product

Hele snelle service de ene dag om 16 uur bestelt volgende dag in huis. Helemaal super!!!

Mooi setje en snel in huis

Binnen een dag in huis en setje kwam zeker overeen met hetgeen op de website stond. Zou alleen leuker zijn als je het ook mooi on laten inpakken.

Uitstekende service

Twee zeer goede ervaringen met Christine le Duc: -het retourneren van een klein deel van mijn bestelling heel bijzonder soepel voorafgegaan door zeer prettig contact met de klanten service -helaas bleek één van de door mij bestelde jurkjes af te geven op mijn witte laken. Wederom ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan en het bedrag van het jurkje heb ik terug gekregen.

Perfect product and service

De items received are of best quality, it looks exactly like the picture and the fitting is just great so comfortable and absolutely sexy

Snelle goede levering

Heel veel keus

Enorm aanbod en duidelijke website. Snelle levering.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy