Veel keus in leuke en geile spullen. Goeie en snelle service ook

ze doen wat ze zeggen...

Na de bestelling werd er snel opvolging aan gegeven. De levering is snel uitgevoerd. Nu genieten...

Professioneel en snelle levering

Duidelijke webshop met de benodigde productinfo. Bij de bestelling duidelijkheid over de levertijd. Snelle levering en discreet verpakt.

Zat goed mooie en goeie kwaliteit

Soepel

Fijne ervaring, breed assortiment, prima prijs, snelle levering.

Topklasse van assortiment

Alles waar mijn vriendin en ik over fantaseren, kan mede door JULLIE, in werkelijkheid worden gebracht

Erg tevreden

Er zijn veel keuzemogelijkheden zowel met lingerie als speeltjes. Daarbij is er goedkoper aanbod wat erg prettig is. Ben erg tevreden met mijn bestelling en de lervering was top, volgende dag al jn huis!

Verzendkosten???

Je betaalt verzendkosten hoeveel je ook besteld ,???? Belachelijk.

goed spul

precies wat ik zocht.

Snelle levering, fijn artikel

Goede kwaliteit

Zeer goed service kwaliteit lingerie keuze zijn leuk

leuke producten

de lingerie is van zeer goede kwaliteit en een zeer ruime keuze ook qua speeltjes en glijmiddel

Super snel geleverd.... top

Duidelijke website, goed contact via mail snel geleverd helemaal tevreden.

Productinformatie op de site is goed. Duidelijke uitleg wat het verschil is tussen de producten. Echt heel fijn. Voor het eerst iets aangeschaft en ik ben er heel blij mee! Had ik jaren eerder moeten doen.

Top👍🏻

heel tevreden

hele snelle levering, geweldig

Snel en goed

Altijd snel en goed. Het einige wat ik jammer vind is dat er minder keus is in grote maten. Ik heb zelf maat 48 en cup e/f 100. Daar is minder in te krijgen.

Blijft een goeie shop

Goeie kwaliteit. Goeie prijs en leuke producten. Service en levering is top!

What you see is what you get

Snelle discrete levering.

Blij met de spulletjes, maar vóór 22:00uur besteld, volgende dag in huis, klopte niet.

De spulletjes kwamen niet de volgende dag, maar de dag erna. Op zich geen onoverkomelijke ramp, want ik was thuis, maar als je het niet redt, adverteer er dan ook niet mee.

Alles kwam snel binnen de volgende dag, we hebben er elke dag veel plezier van deze tijden

Zeer goeie ervaring

Breed assortiment en ze hebben altijd leuke aanbieding waardoor het verleidelijk is om iets aan te schaffen

Van surprise naar experience

De keuze is divers en uitgebreid. Er zijn vaak mooie en leuke aanbiedingen. Het is al een feestje om samen met je vriendin te shoppen en dan met spanning uit te kijken naar het moment van leveren.

Helemaal top

Nette en snelle levering.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy