Uitzoeken en bestellen ging makkelijk

Was leuk zoeken op de site, bestelling op tijd geleverd.

Boost voor je zelfvertrouwen

Hele mooie, sexy lingerie dat goed om je lichaam past. Je voelt je er meteen een stuk mooier in en je zelfvertrouwen gaat omhoog! Zeker een leuke webshop! Mijn vriend was er ook erg blij mee, maar hij zou het sexier vinden als er een tientje vanaf zou gaan haha ;)

Goede kwaliteit goede service

Very happy

Fast delivery, no issues

Traag en niet geleverd op de datum

Mijn ervaring met jullie is helaas niet zo jippie , Pakket niet geleverd op de datum wanneer het zou komen pas 7 dagen later. & Helaas bij mijn jarratel body de jarratel clip kapot . Heb het niet terug gestuurd omdat dit al zo'n gedoe was met het krijgen van de producten en leveren, maar ik wil het toch even gezegt hebben. Helaas, vondt het jammer, maar de stof van het product is goed en stevig en van de andere producten ook goed, alleen jammer van het jarratel clip. :(.

Super mooie lingerie ❤️ En snel delivery 🚚

Gegarandeerd goede kwaliteit en service

Ik bestel af en toe bij Christine Le Duc of ga naar de winkel. De service en kwaliteit is gewoon heel erg goed.

Zeer tevreden!

De producten voldoen aan de verwachting. Lingerie van zeer goede kwaliteit. Ook het retourneren ging vlot en zonder problemen!

Ik ben super tevreden over Christine Le duc!

De bestelling was snel binnen en toen ik de pakketjes open maakte werd ik erg blij! De kwaliteit van de lingerie is echt top en zit heerlijk. De maat labels waren ook precies goed. Echt een voor al mijn vriendinnen voor een spannend avondje te beleven!

Heel tevreden!

Goede kwaliteit, snelle service !

Snel, adequaat en zoals omschreven

Precies wat wij zochten

Sex is gezond en Christine le Duc geeft ons daarbij alle hulpmiddelen. Voor elk wat wils.

Snelle levering en kwalitatief fantastisch

Zelfs in deze tijd is het nog steeds vandaag bestellen en volgende werkdag in huis. Artikel komt goed verpakt binnen en is kwalitatief fantastisch.

Duidelijke website, super snelle levering en blij met de producten!

Goede ervaring

Snelle website, snelle levering!

Discreet verpakt en de volgende dag in huis.

Super!!

Eerste keer dat ik bij hun had besteld en ik ben super tevreden! Snelle levering (volgende dag al thuis) en discreet ontvangen. Goede kwaliteit

Snelle levering, verwachte kwaliteit beperkt

Snelle levering, verwachte kwaliteit beperkt

Op tijd geleverd, product naar beschrijving als op de site, goede communicatie, etc.

Netjes discreet geleverd helemaal blij mee zoals altijd.

Een goede assortiment. En snel in huis

We hadden leuke spannende spullen besteld. Goed van kwaliteit. En betaalbaar. Snel de volgende dag geleverd

Geweldig, elke trap overtreffend

Goede en snelle service. Goede communicatie

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering in hygiënische omstandigheden

Goede kwaliteit en snelle levering!

Kwalitatief goede producten en het wordt discreet geleverd!

Super mooi, goede kwaliteit en snel binnen.

Super mooi, goede kwaliteit en snel binnen.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy