Het corset valt echt te klein

Ik heb een mooi corset ontvangen echter deze valt echt kleiner dan de maat tabel aangeeft het zou L/XL zijn maar dit is echt een L geen extra large leuk maar als je borsten niet in de cups vallen tot aan de tepels kan ik beter naakt lopen want ik hou echt wel van mooie lingerie maar het moet sexy zijn en nu met borsten die er uit vallen is het ordinair

Leuke speeltjes van goede kwaliteit

In de winkel wordt je uitstekend geholpen. Goede kwaliteit en leuk uitgebreid assortiment.

Snelle levering. Top kwaliteit Discreet

Matig product

Resultaat was minimaal.

Wisselende ervaring

Normaal erg tevreden over hun service; helaas deze keer wat minder. Ik had 3 toy sets besteld, maar 1 set bleek al geopend. Daarnaast ontbrak er ook nog wat uit deze set. Ik kreeg erg snel een vriendelijke reactie van de klantenservice dat ik het retour mag sturen, maar geen antwoord op mijn vraag of de set vervangen kan worden. Nogmaals gemaild, maar nu helaas geen antwoord meer ontvangen. Als alles goed verloopt, dan is het een top winkel met vaak leuke acties. Helaas ging het nu iets minder.

Leuke artikelen en producten. Snelle levering

Punctueel en discreet.

Goede kwaliteit, geen éénmalige rommel.

Snelle levering, en de site is goed overzichtelijk 👌👌👌👌

prima produkten en goede levering

erg prettig, goede levering en fijne produkten

Discreet I love it

Discreet Snelle verzending Mooie producten

Prima.

Snelle levering, discreet verzonden👍

top product

Fijn speeltje besteld, volgende dag bezorgd. geweldig produck

Super fijne en mooie kwaliteit en een mooie levering wat op tijd verstuurd is.

Ik ben ontzettend blij met mijn levering, het is een hele mooie kwaliteit wat ook een langere tijd goed blijft en een sterke kwaliteit uitstraalt. De levering was ook precies op tijd geleverd.

Super snelle service

Snelle levering producten zoals beschreven prijs kwaliteit verhouding is prima ... ik zal hier zeker vaker bestellen

Super goed

Heb zit super leuk en zit perfect

Prima service en producten zijn zoals het echt zoals ze zijn afgebeeld

Prima service en producten zijn zoals het echt zoals ze zijn afgebeeld

Great service

Very discreet

Snel en discreet

Snelle levering van het product, was netjes en discreet verpakt niets geks.

Netjes op tijd geleverd, voldoet aan verwachting

Erg tevreden, snelle levering en prijs kwaliteit is prima.

Goede bestelervaring

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de producten zijn in alle orde goed ontvangen. :)

Ik heb goede ervaringen met de leveringen. De kwaliteit is goed en als je iets retour stuurt wordt het snel verwerkt

Teleurgesteld

De cockring die ik had besteld ging bij de eerste poging al kapot.

Goede service Snelle levering Mooi kwaliteit en prijs

Producten opzoeken en bestellen gaat erg makkelijk en de levering gaat niet via postnl (en is discreet) dus ik ben zeer zeker tevreden!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy