Best goed

Ik had anale sproeier besteld maar is van hard rubber en als je dat inkijkt dan gaat dan niet zonder enige moeite dat vind ik jammer. Had gedacht dat het makkelijker zou gaan .dus maar weggelegd en denk niet hem weer te gebruiken .zo stug .

Verukkelijk

Levering super en wat ik besteld had kreeg ik ook echt met een verrukkelijke ervaring tijdens en na gebruik

Levering was prima, alleen jammer dat de producten niet hetgeen leveren wat er van wordt verwacht.

Hele snelle keurige bezorging tevreden over

Prettig

In het begin een beetje moeizaam met bestellen maar levering is snel

Snelle levering, discrete verpakking

Ondanks de drukte vanwege het Corona virus was mijn pakketje er na twee dagen. En alles zat ik een heel discreet kartonnen doosje zonder enige hint dat het van Christine le Duc zou zijn.

Supersnel geleverd die mooie spullen!

Goeie kwaliteit en fantastische service.

Snelle levering.

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de produkten. Niet duur en snel geleverd.

Prima, fijne en opwindende vibrator voor mijn vriendin

Voor mijn vriendin heb ik een eerste vibrator gekocht, en ze is er gelijk aan verslingerd. Aangezien dat mij ook weer opvrolijkt, zijn we dus allebei blij. De prijs/kwaliteit verhouding was ook top, en het apparaat werd snel geleverd.

Snelle levering en prima producten

Nog steeds geen bedrijf gevonden die het aanbod en de producten van Christine le Duc kan verslaan. Voor ieder wat wils en prima producten. Sommige zijn in vergelijkbare winkels niet te vinden. Altijd een snelle levering! Echt top

Alles voor een leuke avond

Nette levering n ditto retouren

Goede kwaliteit, maar niet voor 22:00 besteld volgende dag in huis

Alles is van goede kwaliteit, helaas is het niet allemaal de volgende dag in huis als je vlak voor 22:00 besteld. Maar dat kan ik met de corona crisis wel begrijpen.

Ik vind de kwaliteit fantastisch en de levering snel, bij terug sturen word het geld netjes en snel terug gestort. Het enigste min puntje vind ik dat je altijd, bij welk bedrag ook verzendkosten moet betalen, zou dat graag anders zien bij een bedrag vanaf €50,-

Kwaliteit slecht en veelste duur

De kwaliteit was echt slecht..... Voor de prijs al helemaal , veelste duur voor die kwaliteit. Levering kwam ook 2 dagen later. Vindt t persoonlijk niet zo heel erg op dingen te moeten wachten. Maar niet zeggen morgen in huis en dan ineens niet? Daar gingen me plannen....

Levering was vlot en informatie rondom de bestelling en levering was duidelijk. Ook kwam de omschrijving van het product overeen met de daadwerkelijke functie. Zeer tevreden.

Top Winkel en leuk deze online tijdens corona alsnog te kunnen ondersteunen

Ik woon in de buurt van de Winkel en wilde al langer een cadeau voor mijn vriendin halen. Door het coronagebeuren ging dit helaas niet meer maar ik kon wel online bestellen. De dingen die ik kocht werden supersnel bezorgd, waren van super kwaliteit en mijn vriendin was dolblij met het cadeau! Bedankt en hopelijk gaan jullie snel weer open om ook door de winkel eens te kunnen lopen!

Goede kwaliteit

Het is erg goede kwaliteit. Het enige is als je zelf wat groter bent is het moeilijk om een setje te krijgen die goed past.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bestellen gaat erg gemakkelijk, duidelijke uitleg op de site over de producten en ze worden erg snel geleverd! Ook is er vrijwel altijd wel een leuke actie. De producten zijn van erg goede kwaliteit, tot nu toe altijd blij geworden van de bestellingen!

De bestelling was in een keer compleet en anoniem verstuurd.

Keurig anoniem verstuurd, alleen de doos had wel wat kleiner gekunt, scheelt een hoop opvulplastic. De artikelen zijn keurig verpakt, echt netjes en vertrouwd. Ik bestel al jaren bij jullie, soms met onderbrekingen van een jaar of wat. Is maar net hoe mijn petje staat!

Prima en snelle service en levering met 1 klein puntje...

De site is overzichtelijk en gemakkelijk om door te neuzen. Bestellen gaat probleemloos (met of zonder inloggen) je hebt keuzemogelijkheden waar het pakketje moet worden afgeleverd en qua betalen. Je wordt op de hoogte gehouden over de verzending en vertraging alleen niet als een artikel niet verzonden kan worden. Toen kreeg ik ineens geld teruggestort (het bedrag kwam helaas niet overeen). Verder prima, ruim assortiment, snelle levering, gewoon erg makkelijk.

Hele snelle levering.

Werd per stap goed op de hoogte gehouden en de levering van mijn bestelling vond ik heel vlot gaan.

Prima levering

Geheel naar verwachting.

Mooie producten en snelle levering

Al een aantal keren iets besteld bij Christine le Duc. De meeste producten zijn prima van kwaliteit, in tegenstelling tot enkele andere webshops met erotische artikelen. Ik kijk altijd eerst bij deze winkel als er weer iets nieuws is.

Als weduwe van 63 met een nieuwe relatie na 16 jaar,had ik advies en hulp nodig. De aardige mevrouw van de zaak in de Cronjestraat in Haarlem heeft me erg goed geholpen...ik kom graag terug!

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy