Snelle en perfecte levering

Goed product voor een redelijke prijs

Gewoon prima geregeld

Prima, snelle levering en gemakkelijk de stappen doornemen.

Alles vlug en prima geleverd!

Christine le duc is top

K vond alleen van het postorderbedrijven niet zo goed dat hun niet een mailtje sturen dat het pakketje tussen zo laat en zo laat geleverd word en dat ik het niet kon laten leveren bij een servicepunt

Leuke ervaringen! Zeker een aanrader

Een beleving...

Valentijn.... stringetjes.... perfecte levering.... resultaat bereikt....

Alles goed voor elkaar

Wat problemen gehad met bezorger DHL. Even gebeld met CLD en werd uiteindelijk opgelost.

Balen

Ik vind het niet normaal dat je slips niet terug kan sturen als je niet tevreden bent, er horen hygiëne strips in te zitten zodat het wel mogelijk is! Zit nu met een aankoop waar ik niks aan heb.

bestelling vol productiefouten

mijn bestelling is niet comform aan de foto. 2 totaal verschillende cups - zowel qua maat als qua design omdat ik in belgië woon kan ik het niet gratis retourneren ik heb foto's doorgestuurd naar de klantendienst en heb daar na 2 dagen nog geen reactie op gekregen. Ik ben ontevreden de kans dat ik nog iets bestel is nul

Perectie

Perfect afgehandeld Goede service en uitstekende kwaliteit

Correcte afhandeling en snelle levering

Correcte afhandeling

Perfecte lingerie en keurige levering

Veel keus in producten van goede kwaliteit. Levering discreet en binnen het gestelde termijn.

Netjes en discreet afgehandeld

Ben er blij mee

Alles zoals he moet. Ook de maten kloppen.

Te groot en voelt goedkoop

De cup maat is veel te groot voor een cup 85a. Het voelt als een 85c en geeft geen steun. Daarnaast voelt de stof ook niet prettig aan. Het lijkt een beetje op Chinese Amazon lingerie.

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit en snelle levering ook wanneer het iets langer duurt goede info over de levering

uitstekende service. Bestelling was de andere dag binnen.

uitstekende service

Gemakkelijke website en leuke artikelen

Een hele behulpzame team achter de schermen, die artikelen voor je kan uitzoeken op instagram en daarbij ontzettend helpt. Snelle bezorging helpt natuurlijk ook altijd. Alleen vind ik het jammer dat je het pakketje niet kan afleveren bij een pick up point, dat kan ook handig zijn.

Mooie producten en snel in huis.

Het cadeau make up box was kapot.

Top producten en snelle levering

Top producten en snelle levering

heerlijke erotische en stoute gevoelens mee opgewekt....blij mee!!

zie boven

Toppie

Precies zoals ik verwacht had

Waar voor je geld

Setje is erg mooi. Maat klopte ook precies.

Bezorging kan beter

Moest ondanks een melding van de vervoerder (DHL) onverrichter zaken huiswaarts keren omdat het pakket niet aanwezig was op het afhaalpunt. verder heb ik geen klagen.

Garenmarkt 4

4524CR Sluis

088-2220045

Over Christine le Duc

Christine le Duc is een Nederlandse keten van vrouwvriendelijke erotische winkels opgericht in 1968 en bestaat daarmee al bijna 50 jaar. Het assortiment van onze webshop is zeer ruim gevarieerd. Deze artikelen variëren van draagbare en/of spannende lingerie, home & living, fashion, love toys, beauty & wellness en andere pleasure producten. Altijd snel geleverd en uiteraard discreet verpakt. Christine le Duc - Live your fantasy